Samoregulator tylnego hamulca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos z was kupowal moze zamiennik samoregulatora tylnego hamulca do mkVII i moglby podac gdzie?, bo orginal kosztuje straszne pieniadze jak za taka blaszke i na dodatek trzeba kupic komplet

Cytat:
2004-09-05 16:15:30, squadak pisze:
czy ktos z was kupowal moze zamiennik samoregulatora tylnego hamulca do mkVII i moglby podac gdzie?, bo orginal kosztuje straszne pieniadze jak za taka blaszke i na dodatek trzeba kupic komplet

Ja kupowałem rok temu, 140 zł komplet. Ponoć nie ma zamienników przynajmniej tak twierdził mechanik

[ wiadomość edytowana przez: sandman dnia 2004-09-05 20:35:24 ]

Cytat:
2004-09-05 20:33:46, sandman pisze:
Ja kupowałem rok temu, 140 zł komplet. Ponoć nie ma zamienników przynajmniej tak twierdził mechanik

no wlasnie teraz chca w fordzie 160, a potrzebny nam jest jeden wiec szukam zamiennikow, narazie bez rezultatu

niestety ja też nie spotkałem się jeszcze z zamiennikiem

Ja mam dwa luzem ale do tych bebnow mniejszej srednicy.

wlasnie potrzebuje te do mniejszych, ale wolalbym nie bawic sie w uzywki bo nie wiadomo kiedy znowu sie zablokuja, chociaz mozesz powiedziec ile za nie chcesz, bo jak nie znajde zamiennika to moze sie do Ciebie zglosze

Cytat:
2004-09-06 13:49:48, squadak pisze:
wlasnie potrzebuje te do mniejszych, ale wolalbym nie bawic sie w uzywki bo nie wiadomo kiedy znowu sie zablokuja, chociaz mozesz powiedziec ile za nie chcesz, bo jak nie znajde zamiennika to moze sie do Ciebie zglosze

Jak sie zdecydujesz to pogadamy