Koszullki, taniej? -nie to nie możliwe :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie prtzypuszczalnie Koszulki beda tansze niz sie spodziewalem, nieznacznie ale zawsze... czyli moge sie zamknac nawet w 24 zł, to nie jest pewne ale mozliwe!
wiec co mam zrobic z pieniedzmi ktotre mi zostana ?
Ja proponuje, bo chyba nie bedzie wiecej inwestycji w ramach klubu na razie, to wysle kazdemu roznice, ok?

poniewaz nie wiem ile to b3dzie poinformuje w poniedzialek kiedy dokoncze sprawe koszulek, ok?

Reszte ktora Ci zostanie z mojej wplaty zostaw dla siebie....

Lasombra mam tylko nadzieję że nie ucierpi na tym jakość materiału z którego jest koszulka bo nie chciał bym żeby po drugim praniu nie nadawała się do ubrania??
A tak właściwie wiesz co to za koszulka, Ty ją kupujesz czystą i zanosisz do nadruku czy oni robią full srewis?? Bo może dają jakieś taniochy z szaberplacu za 2 złocisze??

Pozdrawiam G

nie, ja kupie wiec postaram sie zakupic dobrej jakosci, biore ze soba dziewczyne i ona bedzie wiedziec

co do kasy to moja niech zostanie u ciebie, a co do koszulek to tobie bym nie zaufał (facecimają cienkie gusta) ale jak wybiera twoja dziewczyna to jestem spokojny

Pozdr.

Ewentualna "reszta", niech będzie moją inwestycją w rozwój NASZEGO KLUBU, bo mam nadzieję, że mimo ostatnich tarć będzie się rozwijał,
czego sobie i Wam życzy Jacek.

No chyba że ta kasa wystarczy na wysyłkę do tych co mają trochę daleko do Warszawy....

Jak dla mnie to może być to na fundusz klubu..

Lasombra, czy udało się już dokończyć sprawę koszulek ?

Tak dokończyć prawie, zamówiełem, zrobilem projekt, wpłaciłem zaliczkę zamówiełem koszulki i teraz pozostaje czekać od wczoraj 10 - 12 dni, i wszystko bedzie gotowe

Pozdrawiam
Lasombra

OK ! Dzięki !
To już więcej nie marudzę