Polonez vs TP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tp czyli transporter opancerzony, jakiś czas temu płakaliśmy za zgniatanymi przez nurków samochodami, dziś kilka zdjęć z innej zabawy, ttylko mi nie pisać żal tego Poloneza i dlaczego oni to zrobili
POLDI

Co za debilizm

eeeeeeeeee
myślałem że będzie gorzej.
zaraz pewnie po pokazie pojechali z mni do warsztatu blacharskiego, z zapytaniem czy uda sie go jeszcze naprawić.
a przeciez odpowiedz w naszym kraju u naszego mechanika moze byc tylko jedna.
I jeszcze na koniec pewnie dodał "nie takie furki sie klepało"

To nie transporter opancerzony tylko ciągnik dział...

Dlaczego to zrobili, bo to dupki japiszony.. Nazarabiali się w bankach szmalcu i się bawią. Nie rozjądą zaporożca czy innej śkody 105, bo ich stać na rozrzutność. Rozjeżdżając poloneza grają na gulu ich właścicielom którzy dają im się we znaki na drodze (wyprzedzając ulubionego opla corsę swoimi 2 litówkami czy innymi angolami )

a mi się wydaje że oni tego Poloneza wzięli ze złomu i tyle... I tak by poszedł na żyletki...

No super,zgnietli Poldasa.A po co?Chuj wie,czyli wie ten co to wymyslił Znam kilku ludzi z klubu jeżdżących znacznie gorszymi Poldkami i choćby z tego powodu (wybacz Robi) nazwę to debilizmem.A gdyby tak Wasza Warszawka tam przechodziła,w przyszłości....To Wy byście warszawkę przejechali,taaaaak??

Cytat:
2004-09-12 23:19:20, Makaveli pisze:
a mi się wydaje że oni tego Poloneza wzięli ze złomu i tyle... I tak by poszedł na żyletki...

A ja myślę, że tu chodziło raczej o tanią symbolikę... Zniszczenie symbolu lat osiemdziesiątych wpłynęło dobrze na humor tych głupich pacanów... Kompletny idiotyzm i totalna prowincja intelektualna....

Cytat:
2004-09-12 23:11:37, zenolop pisze:

To nie transporter opancerzony tylko ciągnik dział...

Dlaczego to zrobili, bo to dupki japiszony.. Nazarabiali się w bankach szmalcu i się bawią. Nie rozjądą zaporożca czy innej śkody 105, bo ich stać na rozrzutność. Rozjeżdżając poloneza grają na gulu ich właścicielom którzy dają im się we znaki na drodze (wyprzedzając ulubionego opla corsę swoimi 2 litówkami czy innymi angolami )

zaporozca też i jeszcze malucha i zastawę oraz trabiego
inne

Ale przynajmniej znowu się potwierdza, jak bezpieczną kabinę ma poldek (no, do siódmego zdjęcia...)

Cytat:
2004-09-12 23:26:12, kaovietz pisze:
Znam kilku ludzi z klubu jeżdżących znacznie gorszymi Poldkami i choćby z tego powodu (wybacz Robi) nazwę to debilizmem.

A ja tu słyszę nieraz na forum teksty w stylu 15-letni Golf z niemiec za 500 euro - ooo jakie to szroty sprowadzają do kraju itp... Trzeba by tego zakazać...
A teraz - szkoda że go rozwalili (nadawałby się jeszcze do jazdy)... (?)

Na tych zdjęciach nie widać dokładnie w jakim stanie jest ten Poldek, ale wydaje mi się że nikt nie kupowałby dobrego Poloneza do zniszczenia... Według mnie to nic nie warty złom, bez połowy podzespołów...

Takie tematy się przewijają i będą przewijać.Z drugiej strony mniej żal mi tej przejściówki niż żółtego Borewicza 1980,którego sąsiad nabył jakies dwa lata temu.Autko było w stanie idealnym,dziś ptzypomina kupę złomu Boję się,że kiedyś po pijaku wyzwę kolesia

Cytat:
2004-09-12 23:33:59, kaovietz pisze:
Takie tematy się przewijają i będą przewijać.Z drugiej strony mniej żal mi tej przejściówki niż żółtego Borewicza 1980,którego sąsiad nabył jakies dwa lata temu.Autko było w stanie idealnym,dziś ptzypomina kupę złomu Boję się,że kiedyś po pijaku wyzwę kolesia

No w tym przypadku baty jak najbardziej zasłużone... Borewik '80... ehhh

Jakbym widział swojego DF'a!
Debile! Nawet szyb nie powyciągali tylko wszystko przyrode ubarwiło

Nie Rejsik,Twój jest bardziej zgnity
Ale widać,ze nasz sprzęt bojowy da rade najbardziej wyszukanej broni przeciwnika...Darmozjadów i matołów banda!

Cytat:
2004-09-12 23:31:34, Makaveli pisze:
Na tych zdjęciach nie widać dokładnie w jakim stanie jest ten Poldek, ale wydaje mi się że nikt nie kupowałby dobrego Poloneza do zniszczenia... Według mnie to nic nie warty złom, bez połowy podzespołów...

śmiem wątpić że był kiepski i wybebeszony, bo na początkowych zdjęciach widać że koleś nim tam wjechał i ustawiał. Wysiadł niestety zbyt wcześnie - jak ciągnik był w połowie maski...

przykład 2 - fiacik z szybami i widać że wnetrze też ma...

Cytat:
2004-09-13 00:03:09, Nomad pisze:
Cytat:

śmiem wątpić że był kiepski i wybebeszony, bo na początkowych zdjęciach widać że koleś nim tam wjechał i ustawiał. Wysiadł niestety zbyt wcześnie - jak ciągnik był w połowie maski...

No właśnie - może ci idioci sprawdziliby raczej, jaka jest ICH WŁASNA wytrzymałość na zgniatanie, a nie tych biednych i niewinnych samochodów, które pewnie by jeszcze parę lat pojeździły... ZGROZA!!!

Cytat:
(...) Znam kilku ludzi z klubu jeżdżących znacznie gorszymi Poldkami (...)

Coś sugerujesz

Cytat:
2004-09-13 00:30:03, Race_D pisze:
Cytat:
(...) Znam kilku ludzi z klubu jeżdżących znacznie gorszymi Poldkami (...)

Coś sugerujesz

a dokładniej kogo masz na mysli bo mam nadzieje ze mnie mnie

Cytat:
Znam kilku ludzi z klubu jeżdżących znacznie gorszymi Poldkami

Masz na myśli Laafara i Domela??

Cytat:
2004-09-13 09:40:29, Quattro pisze:
Cytat:
Znam kilku ludzi z klubu jeżdżących znacznie gorszymi Poldkami

Masz na myśli Laafara i Domela??