MotoNews.pl

Czyja to Lada????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kogoś z klubu??? była na zlocie w skarbimierzu. niestety nie widziałem jej ale kolega zrobił tą fotę

Nie pamiętam tej łady z żadnego profilu...Trochę żal patrzeć na tę trójkę zmasakrowaną "fantazją" ściganta. 2105 mógłby sobie pociąć jak chce, ale ten zabytek??!!! To samo uczucie mam jak patrzę na "Junaka" przerobionego na choppera.

Poza tym z opolskiego jest tylko Ryzu , który od końca listopada nie pojawia się na forum. Chłopaki z opolszczyzny mają duże poczucie odrębności narodowej ...

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz2107 dnia 2004-04-27 02:54:20 ]

oj szkoda trójeczki szczególnie że musiała być w idealnym stanie - nawet orginalne błotniki z migaczami i listwa na progu sie zachowały
no chyba że to właściciel doprowadził ją do takiego stanu blacharskiego to wtedy wybaczam obklejanie we wzorki
ale szczerze w to wątpię ... musiała być piękna

Ja wiem!!
Kolega pozazdroscił Łaciatej Mariuszni!!
Gdyby nie te "wzorki" wygladalaby przyzwoicie

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-04-27 09:03:39 ]

no bez przesady nikt jej nie pocial, moze gdyby koledze nie zachcialo sie malowac tych szlaczkow to by lezala na zlomie. moim zdaniem jest ok. nie przesadzajcie, wazne ze jest. prawdziwa profanacja odbywa sie u mnie w e wsi, kolesie pocieli lade na kawalki, obcieli dach, pokopali (starsznie sie musieli napracowac i zmeczyc sadzac po efektach) i raz w tygodniu zazynaja na plu jezdzac w kolko. to mnie dopiero kur...ica bierze jak to widze.malowana sprayem oczywiscie w "piekne" wzorki.

wazne ze jezdzi i jest rozpoznawana To mi przypomina nasz kochany rzad Jak nie wiesz co zrobic pozytywnego ( dobrego ) dla kraju aby byc zauwazonym to zrób wielkie zamieszanie ( LEW RYWIN ) i juz jestes na pierwszym planie w kraju ( wiecie o co chodzi ) "mała " prowokacja i juz !!!!!!

pa pa MIchał

chociarz do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic !!!

Ja mam coraz wiecej blacharki zostawionej na asfalcie ( i do tego tez sie przyzwyczajam ) Wiec .... !!!!

Hmmm !!!

Pozdrawiam !!! Michał !!!

dziś na zlocie w skarbimierzu pojawiła się ta lada. rozmawiałem z właścicielem i obiecał że zajrzy na forum.

hej!
wczoraj wracajac z wakacji jechalem przez Krynice i w pewnym momencie posrod zaparkowanych na chodniku samochodow, zobaczylem Lade Samare (czerwoana) z naklejka LKP (granatowa)
Byla zaparkowana przy drodze wylotowej na Nowy Sacz. Ciekawy jestem czyja to furka? Przekopalem liste Klubowiczow i nie znalazlem nikogo z Krynicy.

wiec... "Czyja to Lada????"

Oprocz tego, jezdzac po poludniowej Polsce wkaldalem w Lady zaproszenia.
Zabawnie bylo w Gorlicach na stacji paliw przy drodze wlotowej do Gorlic od strony Grybowa.
Zatankowalem sobie gazik i patrze, a tu jakas niebieska Lada stoi kolo zakladu mechanicznego (chyba 2107/5 - nie przyjrzalem sie).
No to podjechalem do niej i wlozylem za wycieraczke zaproszenie do Klubu. Wsiadlem do samochodu i widze jak sie dwoch mechanikow smieje za oknem. Wyjezdzajac ze stacji widzilem jak jeden z nich przygarbiony skrada sie do samochodu, a za chwile drugi biegnie za nim ...i to wszystko

czyja to łada przejezdzala dzis przez Łomżę okolo 18:40?
czerwona samarka o numerach WB ... bylo migniecie o rąsia
pozdrawiam

Fruwak - Samara, którą widziałeś mogła być poprzednim autem Pawła_Kraków.... ale to tylko jedna z mozliwych wersji...
(rzecz w tym, że od 1 1/2 roku nie drukuję granatowych naklejek)

lada 1

lada 2

a to przez przypadek wykopalem w sieci. czy to nasze Ladzianki, tj. klubowe?

Cytat:
2004-08-31 20:51:18, Fruwak pisze:
lada 1

lada 2

a to przez przypadek wykopalem w sieci. czy to nasze Ladzianki, tj. klubowe?

Pierwsza to rajdówka należąca do Adama626 z Warszawy. Drugiej nie kojarzę

-----------------
Były
Łada 2105 r.1983
Łada 2101 r.1986
Łada Samara 2109 r.1990
Jest
Wrak Łada 2105 r. 1986

Druga Ładzianka to była Ładna na sprzedaż. Nawet chcieliśmy ją z Janiszem kupić na części, ale w końcu pomysł upadł.
Janisz, dobrze pamiętam?

Tak rajdówka Adama626 i czerwony szrot który chciałem kupić na spółkę z Adamem a potem z Krychem.

witam!!!
w lodzi na skrzyzowaniu na dolach stoi zawsze rano lada samara 5d kolor czerwony(?) w pomieszaniu z lekkim fioletem czy rozem.
czy to moze lada ktoregos z klubowiczow????
i jeszcze jedna lada dzis wracajac z lodzi jechalem po trasie z lada sputnik 1300 kolorek cos podpadajacego pod grafit. pojechala ta lada do rogowa( taka miejscowosc kolo mnie)

hm.... nieznani.

Panowie, wrzućcie ulotkę z zaproszeniem do klubu!