Ekhmmmmmm a może by takzrobic zlota.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No własnie wrzesień idzie......
W październiku jest juz za zimno wiec optymalnie byłoby we wrzesniu....

Co wy na to ...... trzeba by sie zadeklarowac kto w czym mógłby pomóc.....
Mysle ze pare osób by przyjechało jak rok temu ale trzeba by to zrobic z głową !!!!!!
Co wy na to ........ trzeba znalesc dojscie do Władz Centrum.
No i Prezydent Miasta / Policaje / Pogotowie......
Tym razem milo by był ozrobic to profi.......
Aha Parada odpada - zbyt wiele autek.......

Macie jakies pomysły co i jak .... Kiedy bedzie Lasowiak - zeby sie nei skolidowało....... Pownno to byc w okolicach 20 bo w ostanim tygodniu wrzesnia jest modlin.......

masz racje czuczu można by było zrobic takiego zlocika bo już dawno nie było takiej imprezki a napewno by wiele osób przyjechało.Była by jak zawsze fajna zabawa i wogóle podsumowanie całego okresu wakacyjnego .Pozdro

jestem za !!!! szczerze powiem ze to tak naprawde moje zainteresowanie tuningiem przyszlo podczas zeszlorocznego zlotu ktsw i zapragnolem aby w tym uczestniczyc jako czlonek ktsw za rok i poczesci mi sie udalo , ja sie juz nie mogem doczekac !!!! a ja moge zaoferowac siakis transporcik oponek lub cos w tym rodzaju

jeli chcecie to ja tez moge wam pomóc tylko mówcie cio to ja postaram sei to uczynic
chyba ze moga tylko pomagac członkowie klubu ???
wiec juz decyzja nalezy do was

ja też moge pomuc tylko że ja jestem tak samo jak geoo fan !! też chętnie pomoge !

KTSW FAN - to do czegos zobowiązuje... zawsze chetnie

ja oczywiscie tez moge w czymś pomóc jak przystało na klubowicza KTSW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kolejny KTSW FAN oferuje swoja pomoc jak cos to m,oge ppomoc mam samochod dostawczy wiec opony molgbym tez wziasc i wiele innych rzeczy trzeba zorganizowac jakas wieksza imprezke wszsycy napewno tego pragna np. Majer

A żebys wiedział marcin że tak jest pozdro

No i gites o to chodziło.
Chodzi o to by nie było jak rok temu gdy trzymały osoby spoza klubu i okolic np tasmy bo klubowiczów brak..........
Także spoko że mozna na was liczyć.
Teraz tylko by sie przydało by prezes ruszył dupe a nei jak zawsze powiedział ze ma czas .....

W sumei to po to powstal Topic bo jak my sie nei ruszymy to Pingu znowu zrobi zlot jak prawiesnieg bedzie padał !!!!!!

Siemka. spoko pomysl, no i oczywizna jkas gumke sie zapali

Ja też w miare mozliwości pomoge w organizacji takowej imprezki I wierze w to, ze KTSW pokaze na co go stać, ze jest zwartą ekipą ludzi, ktorzy łączą pasję z przyjemnościami .Takze trzeba działać, działać, działać !

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-08-31 23:08:07 ]

Chcecie pomoc to bardzo milo i zapraszam do dzialania. Aby cokolwiek ustalac czy robic to najpierw prosze niech ktos mi zalatwi jakis kontakt z wlascicielami Centrum.

Zlot fajna sprawa, ale ... aby go zoorganizowac to nie tylko napisac na forum ,ze fajnie by bylo gdyby byl, ale wlozyc w to troche swojej incjatywy. Jezeli kazdy z klubowiczow i nie tylko fanow, czabanow pomoglby w organizacji to naprawde duzo latwiej by mozna bylo go zoorganizowac. Takze wszystko jest w NASZYCH rekach Pozdr.

Sq8ix dlategoto tutaj napisałem.....

Organizowałem z pingiem wiele zlotów wiec wiem że trzeba tez ludzi ....... Bo nawet jak mamy wzystko to rak brakuje do pomocy....

Cytat:
2004-09-01 00:30:02, sq8jx pisze:
... Jezeli kazdy z klubowiczow i nie tylko fanow, czabanow pomoglby w organizacji to naprawde duzo latwiej by mozna bylo go zoorganizowac...

Kornel, a Lebiedzie nie pomogą ?
Btw Centrum, niezly placyk taka imprezke.

byłem dziś u kierownika centrum i powiedział mi żeby Adaś do niego przyszedł dziś popołudniu i wzsytko uzgodni !!

To juz jest cos Wazne ze cos ruszyło...

ale czy Adamowi sie bedzie chciało ruszyć szanowne 4 litery i podjechac uzgodnić !!

WITAM was wszystkich !!!!!!!

Pomysl ze zlocikiem jak najbardziej OK. Flaszeczka dla tego kto na to wpadl

No a co ja moge zrobic to sie zobaczy ale jak zawsze sluze pomoca.
Pozdro i do spotkanka