[126] Ile wołać

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka!

Pisze raz jeszcze, wtedy nie wyszlo

Chcialbym poznac Wasze zdanie, na ile byscie wycenili mojego malca... Szykuje sie zmiana furki no i niestety bede musial go pogonic...

Auto z 82 roku, nie bite, lakier i blacha oryginal, zalozony alternator, nowy aku, przebieg 88 tys km, przy 81 zrobiona kapitalka silnika + delikatny tuning hmm nio kiera z eleganta, alarm, centralny zamek i to co widac na zdjeciach w profilu

Jedyne co musialbym teraz zrobic to naprawic sprzeglo bo troche sie slizga - ale raczej zdaze to zrobic przed sprzedaza wiec ze sprzeglem nie bedzie problemu...

Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie.

Maluszek wygląda na bardzo zadbanego , niestety po wejsciu do UE polskie wozy spadły do ceny złomu . Przykre ale prawdziwe. Dlatego mój dostał dożywocie

Hmmmm autko naprawde superowe, nice style No ale niestety, kwoty włożone w autko zazwyczaj nie są takie same jak te, które oferują kupcy. No ale myśle że....... 3.000zł

normalny kupiec nie da ci wiecej niz stoja rocznikowo na gieldzie 88r stoi po 1200 musisz znalezc napalenca ktory doceni prace wlaozona w to auto i to ze jest zadbany i zaplaci za niego nawet 3000 tylko pamietaj ze ludzie szukaja dziury w calym jesli chodzi o zbicie ceny
pozdro

-----------------
Franky Garage

hmm nio powiem Wam ze mile mnie zaskoczyliscie jesli chodzi o cene.....ale czy taka dostane musialbym znalezc rzeczywiscie jakiegos napalenca - heh - jest tu jakis ?

=> fuso...to jest z 82 roku.....nie 88

zalozyc tylko seryjne wloty i poszedlby gdzies za 1000-1500 jezeli ktos chcialby jezdzic maluchem.

Hmmm nie cce cie martwic ale 1000zł.
Jedź na szrot kup sobie zwykłe zderzaki plastikowe ....... zwykłe wloty i gałke biegów itp góra 100 zł.
Na plastikach sprzedasz drozej - ludzie nie maja szacunku do chromu !!!!!!!!
A jeszcze zarobisz troche na zderzsakach chromach / gałce itp serio.

Cytat:
2004-09-08 10:40:06, CZUCZU pisze:
Hmmm nie cce cie martwic ale 1000zł.
Jedź na szrot kup sobie zwykłe zderzaki plastikowe ....... zwykłe wloty i gałke biegów itp góra 100 zł.
Na plastikach sprzedasz drozej - ludzie nie maja szacunku do chromu !!!!!!!!
A jeszcze zarobisz troche na zderzsakach chromach / gałce itp serio.

Popieram! Niestety za malucha nikt nie da ci tyle ile w niego włożyłeś, przedmówca napisał że 3000zł - niektórzy to mają poczucie humoru
Myślę że za 1000zł sprzedasz, ale za więcej będzie problem... poprostu to jest tylko maluch...

wiem....teraz tyle tego nasprowadzali z niemiec ze za 3000 mozna miec juz wieksze i mlodsze auto.....

a boli mnie sam fakt ze mam go sprzedac bo bardzo sie do niego przywiazalem i baaaardzo go lubie i wiele w niego wsadzilem - nie tylko kasy ale i swojego czasu i pracy.....najlepiej by bylo gdybym mogl go sobie zostawic ( swap ) a drugie auto miec tez....ale to nierealne niestety......