SPOT - Bydgoszcz 05-09-2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszamy na nasz kolejny spocik regionalny,ktory odbędzie się
5 września tym razem na pasie startowym pod Koronowem
Proponuję godzinę 11:00 jako początek spotkania.

Ale...skoro mamy koniec sezonu wakacyjno/urlopowego zapraszam już w sobotę, 4 września na małą integrację przedspotową

Miejsce akcji - chałupa kaowca tudzież działka kaowca
Chętnych proszę o zgłoszenie udziału

a cóż to za Drugi Zasiew.. tfu.. drugi wątek? zgłaszam udział, może i nawet w sobotę, kto wie...

Cytat:
2004-08-30 22:52:39, kaovietz pisze:
... tym razem na pasie startowym pod Koronowem...

A gdzie, jak, którędy, bo ja nie tutejszy.

Na niedzielę się zgłaszam, na sobotę... Raczej będę się integrował z kumplami ale zobaczymy

Z piątku na sobote impreza, potem ślub kolegi (ale tylko w kościele), zatem pewnie w sobote wieczorem do Bydzi i do spotowej niedzieli imprezka.

Cytat:
2004-08-31 11:59:21, leon pisze:
Cytat:
2004-08-30 22:52:39, kaovietz pisze:
... tym razem na pasie startowym pod Koronowem...

A gdzie, jak, którędy, bo ja nie tutejszy.

Spoko,spoko z frakcją toruńską spotkamy się tradycyjnie na stacji spotowej

Oj, chyba trza mi bedzie zrezygnować bo nigdy na OC nie uzbieram .
Chyba ze się do kogoś przyczepie, obaczymy...

Zgłaszam chęć (na 75 %), ale ża ja nowy to poprosze o informację gdzie znajduje się działka kaowca....

Pozdrawiam

pociesze Cie, ze tez nie wiem gdzie znajduje sie dzialka Kaovtza

Oby Kaovietz wiedział.

Pocieszę Was,że wiem
Ale co i jak dokładnie napiszę jutro.Zresztą najlepiej bedzie umówić się gdzieś w mieście na określoną godzinę X i stamtąd atakować

jakoś sie skontaktuję, z głownym prowodyrem

teraz juz mowie na 100%, WGU w składzie Bolima i Ja zawitaja jutro juz do Bydzi, otoz rano jedziemy jeszcze ogladnac fiata z 68 roku co go Bolima chce kupic a wieczorem integracja u Kaovcow

na pasie bedzie spot? moze w koncu pojade na te 400m, heh

szykujcie poloski

Niniejszym oświadczamy iż na tzw dzień dzisiejszy(noc jutrzejszą),rezerwację wykupili słowem miłem państwo Lafaarowie oraz Spajki i Bolima.Zastraszamy serdecznie na integracyję
Czekamy na odzew od Czeczunów i innych chętnych na wspólne osśpiewanie hitu "Nie ma,nie ma jej"
Główna część nieoficjalnej części spotu odbędzie się w tzw.hawirze,czyli przepięknym bloku rocznik 1985(jak mój Fiacik),na słynącym ze swej urody oraz wyjątkowo przystojnych dresiarzy osiedlu Fodon.Takoż przybywajta gawiedzi,jeno znak dajta
Pozdrawiamy znad kufelka piwka,kao&aga.

[ wiadomość edytowana przez: kaovietz dnia 2004-09-03 23:45:40 ]

Jeśłi powiedzie się operacja remontowa w pewnym pasiastym pojeździe to być moze reprezentacja Mazowsza powiększy w niedzielę swoja liczebność.

Zapraszamy Grzesiu serdecznie!!!
A przedstawiciele WGU jeszcze do nas nie dotarli,pewnie kupuję klasyka w Wąbrzeźnie

Czy ktos z Torunia wybiera sie w niedziele z rana?
Chcialbym sie wybrac ale w kupie razniej . Jakby co to mam 3 a nawet 4 wolne miejsca...

Pozdro

no witam wszytkich... impreza trwa juz dobre 5min a Kao lezy pod stołem nawalony....

eeee to jak tak imprezujecie to dotrzecie jutro na miejsce ??

11:00 obowiazuje czy jak?

Cytat:
2004-09-04 19:28:22, TomaszS pisze:
Czy ktos z Torunia wybiera sie w niedziele z rana?
Chcialbym sie wybrac ale w kupie razniej . Jakby co to mam 3 a nawet 4 wolne miejsca...

Pozdro

spoko spoko - niech organizator to jeszcze potwierdzi...

Cytat:
2004-09-04 22:36:25, Prozak pisze:
eeee to jak tak imprezujecie to dotrzecie jutro na miejsce ??

11:00 obowiazuje czy jak?

No właśnie - co i jak z tym jutrem bo w pierwszym poscie stoi wyraźnie napisane (jeszcze pogrubione), że spot w niedziele o 11:00 na pasie, a oficjalnego odwołania nie widze. Jednak po tym co słysze z obozu organizatora to cienko to wygląda...
Prosze o komentarz poinformowanych .