(127)Poszerzenia z czego ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie mam zamiar poszerzyc moja 127 tylko niewiem z czego wykonac poszerzenia jak ktos ma jakis pomysł z góry dzieki

jesli chodzi o błotniki to reperaturkami z golfa 1

zanim cokolwiek poszerzysz zastanow sie jakiej szerokosci masz felgi, lub chcesz miec.....kola z tylu w 127 mocno sie chowaja w nadkola, jeszcze to chcesz poszerzac? mam teraz 6x13 et33{plus dystans 5mm} i kola sa dalej "schowane", proponuje przymierzyc felgi np 6x13 ale z mniejszym et np 13, jako ciekawostke powiem ze z tylu upakowalem dla zabawy 205 60 13 na feldze 8x13 et 15 i dopiero zaczelo brakowac poszerzenia... tylko kto zaklada takie gumy do 127? 155 165 to max moim zdaniem

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2004-09-07 12:27:28 ]

marza ci sie szerokie opony to na tyl wrzuc 175/50/13 na feldze 7 cali wtedy jest na styk i ladnie to wyglada z przodu niedawal bym szerszej opony jak 165 na feldze 5,5 no albo na 6 tylko niewiem czy na 6 to juz nie za wiele nie poszerzalbym auta
P.S ciekawy jestem co powie el - comendante niech on sie tez wypowie

POZdrawiam

hej jestem nowy,powiem tak ja mam u siebie w seven felgi z et 18,z oponami 175/50 r13,prowadzi sie zajebiście,co do wystawania to z przodu są równo z rantem a z rtyłu trzeba dorzucić jeszcze ze 3 cm dystans żeby się zrównały,poszerzki wygl;ądają fajnie ale nie na nasze drogi,bo do nich pasuje bardzo niski zawias a ja taki mam i nikomu nie polecam,,pozdrowionka

brzmi bardzo ciekawie to co mowisz, moze bys zarzucil jakies foty swojej siodemy

pozdrawiam