126 swap-ile trzeba zabulic za rzeczoznawce??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam następujacy problem , na przeglądzie powiedzi ze mi nie podbija bo mam zmienione mocowanie silnika i homologacja malucha jest na pojemnosc 650 a nie na 900 wiec bede musiał miec opinnie rzeczoznawcy ,czy moze mi ktos powiedziec ile taka zabawa kosztuje??

Fulda uderz do Artiego.
On troche już miał roboty ze Swapami u was.....

Ma znajomosci i wogóle.....

jezdz dowiec sie dokaldnie bo moga tez sie dowalic o to ze nie ma z Bielska niesttey u nas jest problem z rejstracja cos diagnosci nie chca podlozyc sie za takie swapy

ja mam z 1,5 na 2,0 mocowanie silnika seryjne i bez problemow

proponuje zmienic SD i po sprawie...

jutro jade z rana do jednej okręgowki ktora jest blisko mojego osiedla ,jak auto jeszcze nie miałem na chodzie to pieszo poszłem do nich i przedstawiłem sprawe i powiedzieli ze nie ma problemu wiec jutro pojade i sie przekonam czy nie ebdzie problemu jezeli tam tez mnie wygonia to bedzie totalna porazka

Kazda stacja okregowa wedlog obecnych przepisow musi ci zrobic takie badanie. zycze powodzenia

teraz mozesz rejestrowac fure gdzie Ci sie podoba wiec proponuje zmienic "rewir" i miec pacanow z glowy

ale przy zmianie silnika a wszczegolnosci pojemnosci u nas panie w wydziale komunikacji nalegaja zeby to byly kwitki z okregowej

nalegac to sobie moga.. moze to zrobic na terenie calej RP i panie z okienka moga cie cmoknac w balonik, fakt faktem musi to byc stacja okregowa do zmiany pojemnosci motoru w aucie, ale czy jest w zachodniopomorskim czy podkarpackim to juz ich nie powinno interesowac

no zobaczymy za godzine jade na okręgowke u mnie w zabrzu zobaczymy co powiedza.

a więc jestem juz po przeglądzie oczywiscie ayto przegląd przeszło ,pozprawdzali swiatła zawieszenie emisje spalin i numery silnika wypisali kartke ze auto jest ok zapłaciłem 92 zł i jestem zadowolony jeszcze dzis jade do uzędu po nowy dowod a nastepnie do pzu.Jezeli ktos miałby problemy z przeglądem swapa to zapraszam na priv podam adres i numer telefonu.

NIC TYLKO POZAZDROSCIC.!!

Cytat:
2004-09-08 11:59:13, fulda pisze:
a więc jestem juz po przeglądzie oczywiscie ayto przegląd przeszło ,pozprawdzali swiatła zawieszenie emisje spalin i numery silnika wypisali kartke ze auto jest ok zapłaciłem 92 zł i jestem zadowolony jeszcze dzis jade do uzędu po nowy dowod a nastepnie do pzu.Jezeli ktos miałby problemy z przeglądem swapa to zapraszam na priv podam adres i numer telefonu.

to jest tylko przegląd potwierdzający zmiane pojemności silnika czy normalnie masz na rok wazny jak zwykły przeglad?

przegląd ogolnie za auto i sprawdzenie numerow silnika ,na odwrocie karty pisze ze został zmieniony silnik i zmieniła sie pojemnosc na 903.Następny przegląd mam za rok

[ wiadomość edytowana przez: fulda dnia 2004-09-08 19:01:11 ]