[swap] Rally gaage czy wlasnymi siłami?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otóz szykując sie do wrzutki 903 oczywiści licze kalkuluje io kombinuje...oto co mnie dreczy - w Rally Garage z Zor za 470 wrzucaja silnik - podpinaja - daja flansze - daja belke. Montuja chlodnice z przodu...Tak to policzylem jak mam na dzien dzisiaj i - flanszaz przeyslka 150 plus belka z jakies 100 trza liczyc plus przeronienie wydechu tez 100 (zrobiony DOBRZE a nie takie cos na odp...jak chlopaki ostatnio na zdjeciach pokazali). razem daje 350 zl. Nie lepiej dobulic te 120 i miec wsyztsko głęboko w.......Sek w tym ze belke juz mam......jak uważacie?? Podobnie taniorobia tarczówki...wychodzi zrobienie samemu pare dyszektaniej (a wsyztsko oni daja).

Ja Ci powiem ze chyba lepiej dac niech Ci to zrobia i juz 120zl. to nie jest az tak wiele. a belke sprzedaj. tylko to zalezy jak oni to zrobia czy dupy niedadza. jak dobrze a niechce ci sie samemu robic albo nie jestes pewny czy dasz rade to dawaj im i juz, chyba ze chcesz sie wykazac

Cytat:
2004-09-08 19:12:34, Pat_kdb pisze:
Otóz szykując sie do wrzutki 903 oczywiści licze kalkuluje io kombinuje...oto co mnie dreczy - w Rally Garage z Zor za 470 wrzucaja silnik - podpinaja - daja flansze - daja belke. Montuja chlodnice z przodu...Tak to policzylem jak mam na dzien dzisiaj i - flanszaz przeyslka 150 plus belka z jakies 100 trza liczyc plus przeronienie wydechu tez 100 (zrobiony DOBRZE a nie takie cos na odp...jak chlopaki ostatnio na zdjeciach pokazali). razem daje 350 zl. Nie lepiej dobulic te 120 i miec wsyztsko głęboko w.......Sek w tym ze belke juz mam......jak uważacie?? Podobnie taniorobia tarczówki...wychodzi zrobienie samemu pare dyszektaniej (a wsyztsko oni daja).

no jak to zrobia za 470 to sa chyba organizacja charytatywna... popatrz dobrze moze to sama robocizna...
pzd c.

Mnie zamontowanie silnika wyniosło coś ok 500zeta nieliczac pradu i wielu godzin własnej pracy. A wiadomo że wieksza firma mósi conieco zarobić.
wrazie czego dla niedowiarków moge przedstawić szczegółowy kosztorys.

Daj tam do montażu, jeszcze uzbieraj na tarcze.

Cytat:
2004-09-08 19:12:34, Pat_kdb pisze:
(zrobiony DOBRZE a nie takie cos na odp...jak chlopaki ostatnio na zdjeciach pokazali).

i dodam jeszcze zobaczymy jak to bedzie wygladac u Ciebie.
pzd c.

za te 470 zł z tego co sie orintuje to robia chlodnice z tylu...
pozatym do tej ceny raczej trza silnik i reszte gratów doliczyc
mi sie wydaje ze te 470zł..to sama robicizna..i ew w tym flansza..i przerobka tylnej belki...

ja pisalem o cenie FAKTYCZEJ - dostajesz belke flansze - ty dajesz tylko silnik i chlodnice- tak mi mowil gosicu tydzien temuprzez telefon.Wdodatku stwierdzilze zakladaja do cywilnej jazdy na tyl i niemieli zazalen - wg nich przod to tylko do zylowanych malcow.

ja mysle ze wszystkie węże, zbiorniczki, itp na wlasny koszt

powiedzieli mi tam ze instalacja miedziana do chlodnicy z przodu .....500pln
wiec czy sa tani?

te 470 to taki chwyt reklamowy
mysle ze trza miec tak z 800 zeby tam sie wybierac

mniepowiedzial ze 470 zl i swoja chlodnice i silnik......nicpozatym.ale to cwaniaki sa i tak. dzownilem zeby odsprzedac ten silnik ewentualnie od yapka (obiecywali 400zl za OBOJETNIE JAKI byle papier byl) bosemysle ze mnie nie stacna szlif...ale ja mu mowie ze jest tak a tak to zjechal do 200.....a mnie wyslzo z paliwem prawie 300......