MotoNews.pl

Samara na KR Rally krakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej !
Jesli ktoś chce zobaczyć fotki z wcozrajszej imprezy rally krakow( na kt orej niestety tym razem tylko kibicowałem), oraz samarę kolegi z krakowa w akcji podaję link
Szkoda,że nie wziąłem aparatu bo było na co popatrzeć...
fotki z KR Rally krakow ze strony meehowa

Wygląda bardzo bojowo, ale widać, ze nad zawieszeniem jeszcze muszą chłopaki popracować.

Ciekawe jak wyniki? Jak sobie samarka poradziła?

Coś ty - Leszek !!!
ona ma fantastyczie zrobioną zawiechę, obspawaną budę , klatkę i bardzo dobrze trzyma się naiwerzchni!!!!
Oni po prostu jeżdza niesamowicie
Samara na pewno ędzie wpierwszej piątce tych silnie osadzonych zawodów ( naprawdę mocne auta łacznie z maluchami i ich niesamowitymi kierowcami)

paweł

Poprostu na jedym zdjeciu widać jak na zakrecie autko ostro nurkuje na prawą burtę, az koła chowaja sie w nadkola.

jasne Ale trasa była naprawdę szybka - a dziur i potężnych garbów w tej nawierzchni ( na terenie maxi shrottu koło elektrociepłowni )- nie brakuje. Dodam tylko ,że oydwa Saxo pourywały zderzaki, Renault Clio S16 Williams urwał kawałek spoilera z przodu, peugeot 106 stracił półośkę Warto było popatrzeć

Właśnie znalazłem jakąś Samarę z trójmiejskiego KJS'u.

Fajna !
widzę ,że też musieli gdzieś "przyhaczyć" zderzakiem!
Paweł

Gdybym miał takie autko do zarżnięcia to bym się z wieką chęcia poudzielał w KJS'ach. Np. w sobotę 11 grudnia jest KJS chyba w Sopocie, albo w Gdańsku. No, ale szkoda mi bardzo mojego autka na takie zajeżdzanie.

No niestety - po zaliczeniu rocznego cyklu KJS niejedno już się auto rozpadło. Ale z drugiej strony - nie ma większej radochy jak przejechać sie na takim kręciołku. No i jeszcze zawsze sięmozna czegoś nauczyć, a to się potem nie wiadomo kiedy przydaje na drodze
Paweł

Ta fotka jest naprawdę niezłą - chłopaki mieli dość dużo szczęscia , o po wejściu w zakręt bokiem , wywaliło ich do góry, odbili się od tych opon i...powrócili na drogę. Ten Michał , któy robił to zdjęcie- stał blisko i widziałem ,że zroiło to na nim duże wrażenie

Samara na KR rally krakow