I znów zdjęcia Bobera

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I znów zdjęcia Bobera. Nowe pojawią się dopiero po zimie. Całą zimę spędzi w garażu będzie się zmieniać by ujrzeć światło dzienne w kwietniu jako troche inny samochód. Prosze o oceny. Zmieniły się felgi, wentyle i tylny zameczek.
klapa
alus1
prawa strona
prawa strona2
alus2
lusterko
obwódka
wnętrze
wnętrze2
czacha
przód

wow chrom chrom chrom to co kocham

No ladnie, bardzo ladnie, bardzo mi sie podoba, chetnie bym zalozyl takie kolka.. z tylu tez sa dystanse ???

Dystanse są tylko z tyłu w momencie zamontowania alusów.

Dystanse są tylko z tyłu w momencie zamontowania alusów.

Napiszę to co na priva moch'owi!!

BOSKI!!
Gdyby nie kjs'y to własnie tak bym robił kaszelka!! Chromiki super szczególnie lusterka i zame tylniej klapy!! O zderzakach nie zapomniałem!! No i aluski (od czego??)!! Jednym słowem dla mnie 5+

ładne czaszki autko b.ładne

Czacha the beast!!!

Piękny maluszek!Eee tam piękny,śliczny maluszek! .Dla mnie kwintesencja dobrego tuningu malca-lekko sportowy,oldschool`owy styl.Bardzo ładne felgi,świetne lusterka-od czego?Chromiki cudowne.Jedyne co bym wywalił to "czachy" ,a z przodu brakuje mi znaczka.Ale to nieważne,wielkie gratulacje moch!

co tu duzo gadac, wypiardowy maluch

tylko zgleb go na maxa jeszcze i bedzie git

Piekny. Tak powinno sie robic kaszla .
Ja tez bym wywalil czachy i ale znaczka z przodu bym nie dawał - skoro juz nigdzie nie ma zadnych to po prostu pozbądź sie dziurek

Zajebiście jedwabisty
Bardzo mi sie podoba
Rewelacja

wzór dla tych co mają tone spojlerów !!!

Dalej jestem na TAK . Te aluski jakieś takie nie spotykane, inne niż wszystkie ale za to bardzo ładnie pasują do reszty. A co jeszcze masz w planach .

przefajny ten maluszek!
bardzo mi się podoba. a felgi? to oczywiście ATS Classic =) mam takie u mnie we fiaciorku...

Ten maluszek pieknieje z dnia na dzien Az sie boje co bedzie w kwietniu (ach te aluski poprosty piekne)

[ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2003-09-17 12:07:25 ]

wiesz co> ja ci juz pisalem ze mi sie podoba, ale powiem ći ze ja daze z moim kantem dom czegos podobnego, gdybys mogl nap. mi ile dales za te ramki na blachy... bylbym wdzieczny

tuning z umiarem RULEZ!!!!!!!!!!!!!11

juz Ci mowilem ze twoje lusterka sa zajebiste!!!!!! Jade dzisiaj na szrot w poszukiwaniu chromu... Moze cos znajde... Skad ty wziales takie felgi i jakie tam opony zakladasz? Pozdrawiam

Co tu duzo mowic najladniejszy maluch w stylu old school jakiego widzialem jedyna rzecz co mi nie pasuje to "to" cos pod lusterkami.
W skali od 1 do 10 daje 11

extra naprawde zrobiony ze smakiem i jaki zadbany