Fiat naprawde Furious :) [foty]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kanciak

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-09-09 00:59:46 ]

Cytat:
Transfer przekroczony

Godzinny limit transferu dla konta krzysiek1-p.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony.

Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie krzysiek1-p.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie.

no i sie nie dowiem czy widziałem już widziałem .

i pare nie modyfikowanych:

fajne te czerwone iksy,a le wolalbym poogladac zdjecia

Kosa pasuje ;p
Kania pomylił URL Z img - chyba

edytowalem i poprawialem ale sie dopisales
i wywalilo i niemoge edytowac

Szczególnie te DINO są przepiękne!!

Fajne felgi w kancie(foto1)RESZTA MI SIE NIE PODOBA!!!!!!!!!!!!ale fele super!!!!!!!!

tak jak u rejsa

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
Transfer przekroczony

Godzinny limit transferu dla konta krzysiek1-p.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony.

Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie krzysiek1-p.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie.

Jeśli jesteś właścicielem tej strony i chcesz znacznie powiększyć godzinny limit transferu do 7,0 MB, możesz w każdej chwili dokonać ulepszenia tego konta. Zachowując ten sam dobry adres oraz dotychczasowe ustawienia, otrzymasz znacznie większą pojemność (25 MB), atrakcyjny transfer 2,5 GB/m-c, a do tego brak okienka reklamowego pop-up.

Ulepsz swoje konto i wejdź w nowy wymiar MIASTO WWW EXTRA - zanim założysz sprawdź szczegóły oferty.

Hmmmm ... no niestey niczego się nowego nie dowiem, nic na razie nie zobaczę.

Najgorsze nie są
Tylko w tym ostatnim alusy jakieś mało oldschool'owe .

Pewnie wielu z Was to widzialo, ale jak dla mnie te fiaciki sa przepiekne... Klik klik
MASA !

Ten z flip-font'em jest wypasiony na maksa!!! ładny hardcore

Cytat:
2004-09-10 09:47:52, Simon_126 pisze:
Ten z flip-font'em jest wypasiony na maksa!!! ładny hardcore

Przepraszam z czym .

no ze sie caly przod flipuje...otwiera