| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-10-06 22:15:01 Godzine temu wstawiłem wątek informujący że sprzedaje autko utrzymane ale oczywiście komuś przeszkadzała ta krótka informacja więc niech ma radochę z tego p.s. ciekaw jestem czy ten temat też zniknie |
polen samara Katowice | 2004-10-06 22:30:42 co ty robisz???????
sprzedajesz. to juz nie bedziesz nas odwiedzal w sklepie. ale mam nadzieje ze twoja samare jeszcze zobacze jestem ciekaw jakie auto kupujesz. przywies ogloszenie do sklepu, moze znajdziemy chetnego. |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-10-06 22:35:35 Witam
Panoni, po pierwsze to jakoś tak dziwnie żegnasz się z klubem, bo tak zrozumiałem ten post, choć nie bardzo rozumiem przyczyny, Po drugie postu nie widziałem nawet a siedzę cały czas od kilku godzin na forum, zasada jest taka że ogłoszenia rzuca się na giełdę klubową, ale nawet jeśli ktoś napisze coś na forum, to z reguły nikt nie wywala postu od razu, tylko po jakimś czasie z informacją że watek jest zablokowany i zostanie usunięty. yobraź sobie jednak że ktoś z pewnością się przejmie Twoim odjeściem, szkoda kiedy odchodzą klubowicze, nawet jeśli muszą sprzedać Łądną, to miło kiedy pozostają z nami jako sympatycy |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-10-07 01:17:29 Panoni, jakbys nieco wytezyl szare komorki, to zamiast obrazac sie jak damulka, po prostu dal ogloszenie na jakims allegro czy innej gratce, a inni klubowicze zaraz je i tak znajda a dwa - mozesz se wpisac w sygnaturke i juz. Ktos bedzie zainteresowany, to po privie i po sprawie. od handlu jest strona gieldowa, ew. watek o allegro. nie unos sie, ale spokojnie przemysl co napisales. to bez sensu. |