Yaris Verso

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc !

Co sie stalo z Yarisami Verso ?
U dilera nowego nabyc nie mozna, a na ulicach spotkac ich mozna coraz mniej.

Czy one maja jakas wade oprocz ceny (ponad 60 tys)

Pozdrawiam Hubert

Heh.
Tu znajdziesz torchę informacji.

Trzeba się rozglądać

Pozdrawiam

Misiek
Koledze chodziło o Yarisa Verso, a nie Ave, czy Corollę.

Yaris Verso o ile mi wiadomo dawno temu wypadł z oferty w Polsce, bo w Europie ciągle jest dostępny.
Był za drogi, bo pochodził z Japonii, a obecnie kiedy auta japońskie mają niższe cło, nie jest oferowany.

Ale przyznam, że w Wawie to autko widuję częściej niż rolkę Verso czyli jest całkiem popularne (a raczej było)

Cytat:
2004-09-08 12:10:51, Jackal pisze:
Misiek

Yaris Verso o ile mi wiadomo dawno temu wypadł z oferty w Polsce, bo w Europie ciągle jest dostępny.
Był za drogi, bo pochodził z Japonii, a obecnie kiedy auta japońskie mają niższe cło, nie jest oferowany.

Ups. Trzbe sie rozglądac
Jakoś tak nie wiem, verso mi sie jednoznacznie kojarzy.

Pozdrawiam

Cytat:
2004-09-08 13:05:04, MisiekII pisze:
Cytat:
2004-09-08 12:10:51, Jackal pisze:
Misiek

Ups. Trzbe sie rozglądac
Jakoś tak nie wiem, verso mi sie jednoznacznie kojarzy.

Pozdrawiam

aj lajk this
qrde jak ja lllubię to forum
]YARISEK VERSIĄTKO

[addsig[ wiadomość edytowana przez: CarinaGTI dnia 2004-09-08 19:16:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: CarinaGTI dnia 2004-09-08 19:17:37 ]

nie wiem jak wam ale dla mnie osobiście to Yaris Nerso wcale mi się niepodoba a w szczególności tyl samochodu Jakoś mi się niepodoba ten samochód

"reno kangur" tez sie nikomu nie podoba a praktyczny to chyba jest

Przed wejsciem do uniii byla jeszcze w ofercie a potem znikla, a szkoda. Bardzo bylem nia zauroczony i myslalem ze albo to jedna wielka porazzka albo tylko!! cena.

No nic dzieki za informacje
Pozdrawiam Hubert

Cytat:
2004-09-09 11:27:20, hubcza pisze:
Przed wejsciem do uniii byla jeszcze w ofercie a potem znikla, a szkoda. Bardzo bylem nia zauroczony i myslalem ze albo to jedna wielka porazzka albo tylko!! cena.

Żeby Niemcy nie rzucali sie wpław przez Odrę do naszych salonów - to moja teoria spiskowa.

Kiedyś zwykły Yaris 1.0 kosztował 34.000 zł (były takie czasy ), a Yaris 1.3 Verso 53.000 zł (prawie tyle co Avensis) i to jest chyba odpowiedź na mała popularność modelu.

wlasnie kto kupi verso woli inny samochod takiej wielkosci hehe..

Cytat:
2004-09-09 15:53:09, Jackal pisze:
Kiedyś zwykły Yaris 1.0 kosztował 34.000 zł (były takie czasy ), a Yaris 1.3 Verso 53.000 zł (prawie tyle co Avensis) i to jest chyba odpowiedź na mała popularność modelu.

jak ja kupowałem swojego Yaris Base kosztował 33.400 zł a najtańsza Corolla 44.000 zł
teraz Base kosztuje prawie tyle co mój 1.3 w metaliku (bez 400 zł)

[ wiadomość edytowana przez: wwtcka dnia 2004-09-11 13:42:43 ]