MotoNews.pl
3 Ja dzisiaj jade na Mazury i piekny sie wydaje swiat... (61381/27) - NT

Ja dzisiaj jade na Mazury i piekny sie wydaje swiat...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bo tu sie zyje w grubej rury i tak juz jest od wielu lat...
Tu swego zycia zostawilam Najcudowniejsza czesc
w pamieci mej Obozy nasze zlaly sie w jeden rejs.

No wlasnie za godzine jedziemy na upragniony wyczekany urlop wreszcie Takze nie bedzie nas (OLO, Venus, Robreg i Olka) przez tydzien, mam nadzieje ze sie nie zdążycie stęsknić.

Nie piszcie za duzo zebysmy nie mieli za dużo zaleglosci po powrocie.

Do zobaczonka gdzies tam na szlaku wielkiej wody gdzies tam gdzie zyja morskie chlody....

Rozmarzona Venuska

Fajnie macie

Venus - a gdzie jedziecie na te mazury??

Moze jakies okregi podlasia??

Wielkie Jeziora Mazurskie. Zaczynamy z Mamr

dlaczego warminsko mazurskie a nie podlaskie??

o cholera venus! wlasnie jutro mialem sie z toba podzielic glowna wygrana w totka, jakies 6 baniek na pol, a ty wyjezdzasz! trudno, dam na kosciol.

Cytat:
2004-09-03 11:37:12, anmimo pisze:
dlaczego warminsko mazurskie a nie podlaskie??

Bo mazurskie najpiekniejsze sa

Łomatko jedyna z jaką poooetką jadziem pływać Nieee no widze ze dobre będą nastroje w zauodze... Ja też już tęsknię za tymi wakacjami - już drugi rok z rzędu przesiedziałem czerwiec lipiec oraz sierpień w biurze.

Admi, weź sobie choć tydzień wolnego. Każdy chyba tego potrzebuje.

Także biorę aparat w łapkę, dwie puste karty pamięci i mam nadzieję, że 1101+33 zdjęcia wystarczą na udokumentowanie tygodniowych wojaży. (może uda mi się przemycić starego laptopa, to będzie na co zgrywać fotki i może jakieś filmy powstaną...)

Życze wszystkim miłego czasu w odosobnieniu od Naszej czwórki - (wyjątkowo) mam nadzieję że w czwartek nie będę miał szansy przyjechać do Klipra i że urządzimy sobie spota fragmentu WGUFSOAK w jakiejś tawernie na szlaku WJM (może Zęza w Sztynorcie..., może Tawerna u Harcerzy w Giżycku). Będziemy o Was pamiętać i wznosić Wasze zdrowie.

Nareszcie będę mógł zapomnieć że muszę gdzieś JECHAĆ i można będzie się spokojnie napić pivka.

A do kiedy tam sie splawiacie Bo ja chyba w weekend bede w Gizycku, w koncu trzeba staruszkow odwiedzic

Łomatko, tydzień minął rewelacyjnie, przepysznie i wogóle bombowo. Wyjechała czwórka z klubu (ok. trzy plus jeden niezrzeszony, ale cóż...) i wróciła... czwórka. To już coś. Czasem zamknięcie ludzi na tak małej przestrzeni (ok. 15m2) na tak długo wiąże się z różnymi dziwnymi zbrodniami.

Mazury są piękne. Ja wiem, że część ludzi u nas zupełnie nie ma bakcyla żeglarskiego ale i tak powiem wam, że tyle pięknych widoków ile można tam trafić i tyle wspaniałych miejsc jakie można zwiedzić spokojnie starczają na to, by zwiedzać polskie piękne zakątki przyrody nie szfędając się po obcych landach (jak to Smoleń z Laskowikiem zwykli mówić).

Fajnie było. Poldzio spisał się że hoho (awarii 0), choć nowe szersze kółka troszeczkę obcierały o plastikowe nadkola po załadowaniu autka - dwie sprawy trzeba będzie popełnić - sprężyny od trucka i jeszcze jedno piórko, by móc moim skarbem wozić coś więcej niż 2 osoby.

Heh. Giżycko...

Pół mojej rodziny mieszkało w Giżycku, dopuki się nie wynieśli za chlebem w inne rejony kraju i nie tylko.

Kiedyś prawie każde wakacje spędzało sie w Giżycku i okolicach i nie tylko na kajakach.

Stąd się wzieła m.in moja ksywa

[ wiadomość edytowana przez: Admiral dnia 2004-09-11 13:23:10 ]

Cytat:
2004-09-11 10:01:52, robreg pisze:
...Mazury są piękne. Ja wiem, że część ludzi u nas zupełnie nie ma bakcyla żeglarskiego ale i tak powiem wam, że tyle pięknych widoków ile można tam trafić i tyle wspaniałych miejsc jakie można zwiedzić spokojnie starczają na to, by zwiedzać polskie piękne zakątki przyrody nie szfędając się po obcych landach (jak to Smoleń z Laskowikiem zwykli mówić)....

Ale część ma i to tak zajebistego że hej . Pływam po Mazurach od 20 lat i również nie zamieniłbym ich na obce landy. Tylko w tym roku nie mogliśmy z żonką pojechać ech .

Cytat:
2004-09-03 11:11:51, Venus pisze:
Bo tu sie zyje w grubej rury i tak juz jest od wielu lat...
Tu swego zycia zostawilam Najcudowniejsza czesc
w pamieci mej Obozy nasze zlaly sie w jeden Rejs.
(...)

Wydaje mnie sie czy to coś o mnie?

Ja mam wieksze jeziorko pod nosem, ale to nie to samo co Mazury... tzn woda ta sama, lodki podobne, tylko ludzi nie Ci sami... brakuje mi Was tu na wygnaniu...