Kolektor wydechowy GSi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos bylby w stanie zalatwic mi cos takiego w rozsadnych kosztach? Wysylka itp. Pokrywam wszekie koszta

jak cos to ja tez sie lapie na takowy intweres (moglem miec taki za 40pln ale dalem ciala) Ali-en a moze zaczniemy studiowac autogielde?

W sumie zobaczyc zawsze mozna. Zaraz poszukam na stronce autogieldy. Moze jest ktos z wawy bo tam nie problem z dostaniem takiego wlasnie za ok 40 zl?

Podobno super wybór części jest w Slomczynie kumpel kupował drzwi prawe do Plusa to sobie nawet kolorem dobrał

No najlepszy wybor jest ponoc na zeraniu. Tylko niestety troche za daaaaleko

no to teraz odpowiedzcie na moje lamerskie pytanie: w czym ten od gsi jest lepszy?? ( w końcu jakoi posiadasz melexa nie musze wszystkiego wiedzieć )

Ten kolektor jest rurowy, spawany. Jest lepiej zaprpjektowany, poprawia sie elastycznosc na niskich i srednich obrotach, zmienia sie dzwiek.

no czyli jest "fajny" drugie lamerskie pytanie.. czy ten kolektor jest taki sam jak w gaźnikowych??

Nie jest taki sam, ale pasuje tam. On wystepowal wlasnie tylko nowych plusach GSi, stad ta nazwa.

czyli lightowo

dzięki!!

Tylko wlasnie jest problem z dostaniem go ja troche pojezdzilem po szrotach w opolu i kicha

Jest kilka ogloszen w Autogieldzie, moze nie konkretnie kolektora ale czesci z GSi. Mozliwe ze kolektor tez maja. Najblizsze z wrocka.

Za już od tygodnia za nim gonię. Nawet dzwoniłem do Zomisu i już nie ma. W sklepie taka przyjemnośc 250 zeta. Ja też się piszę ale ciężko będzie

uuu to droga zabawka.. w poniedziałek kupuje fotele więc póki co ja sie nie pisze!! ale życze Wam powodzenia

No będzie nam potrzebne z tego co wiem

250 piechotą nie chodzi a różnica 210 zeta to jak dla mnie sporo!!

Dla mnie też dlatego szukam gdzie się da

alien jesli znajdziesz zapytaj czy maja dwa ja tez wezme,a nawet pojedziemy razem

Poprostu wszyscy musza szukac i kupujemy razem hurtowo

Ale gdzie ?