MotoNews.pl

3 październik rajd lasowiak !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chciałem powiezieć że 3 października jest rajd lasowiak jedzie morze ktos na tą impre powalczyć z klubu ??

Ja sie wybieram, ale to wszystko stoi jescze pod znakiem zapytania. Jezeli ktos zna jakas firme ,ktora w zamian za reklame na samochodzie ( na czas rajdu ) zapoda troche kasy to prosze o kontakt Paliwo rowniez mile widziane

a ile kasy by cie interesowało ??

To zalezy od sponsora Jeden moze wiecej, drugi mniej. Chcialbym przynajmniej zeby na wpisowe bylo oraz na ubezpieczenie NW czyli ok. 150 zl. No ,ale ... jest jak jest i kazdy "grosz" sie bedzie liczyl.

[ wiadomość edytowana przez: sq8jx dnia 2004-09-15 23:24:07 ]

Witam!

Jaka jest opłata za ten KJS? Jest ktoś chętny na pilota do mojego kaszlaka? Mam chęć pojechać ale $$$ nie mam , złoży sie ktoś ze mną? Doświadczenie w KJS raczej wymagane... a emocje gwarantowane! Pozdro

Cytat:
2004-09-29 11:28:21, BorQs pisze:
Witam! Jaka jest opłata za ten KJS? Jest ktoś chętny na pilota do mojego kaszlaka? Mam chęć pojechać ale $$$ nie mam , złoży sie ktoś ze mną? Doświadczenie w KJS raczej wymagane... a emocje gwarantowane! Pozdro

Wpisowe 50 zl, musisz miec wazny przeglad, ubezpieczenie OC oraz NW i oczywiscie kask. Do tego dolicz sobie paliwo na ok 150 km no i do zobaczenia jak bedziesz