Dla nowych Klubowiczów?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W jaki sposób dowiedziałeś się o istnieniu Klubu?
PZDR

google Twoim przyjacielem

wstyd sieprzyznac ze nie pamietam
ale tez raczej przez przypadek z wyszukiwarki

Nie jestem nowym klubowiczem ,ale się wypowiem

Strona MaćkaGT

Również wyszukiwarka, chciałam się dowiedziec o aucie które zamierzałam kupić. Jak już kupiłam powróciłam na strony klubowe i zarejestrowałam się

Cytat:
2004-09-15 23:39:28, basis pisze:
Również wyszukiwarka, chciałam się dowiedziec o aucie które zamierzałam kupić. Jak już kupiłam powróciłam na strony klubowe i zarejestrowałam się

ja zaczalem szukac jak juz kupilem, zeby zobaczyc co najlepszego narobilem

nie jest tak źle ja się ciesz że go mam Pozdrawiam

Cytat:
2004-09-15 23:49:30, basis pisze:

ale ja nie powiedzialem ze jest zle (wole nie zachwalac bo zawsze mi sie cos psuje jak powiem dobre slowo o samochodzie )

chociaz dzis pojezdzilem octawia2 to mi sie troche spodobalo

raf316 bo należy pieścić swoje autko, mówić do niego czule, głaskać go to bedzie wdzięczynm i nie będzie się psuł
Cytat:
2004-09-15 23:54:06, raf316 pisze:
Cytat:
2004-09-15 23:49:30, basis pisze:

ale ja nie powiedzialem ze jest zle (wole nie zachwalac bo zawsze mi sie cos psuje jak powiem dobre slowo o samochodzie )

chociaz dzis pojezdzilem octawia2 to mi sie troche spodobalo

Ja wyczaiłem naklejke na blendzie u Hermii'ego w Chorzowie... i tak jakos zeszło kilka miesiecy... dotarłem do stronki... po tygodniu przegladania... byłem juz klubowiczem

[quote]
2004-09-15 23:39:19, -JACO- pisze:
Nie jestem nowym klubowiczem ,ale się wypowiem
[quote]

Też nie jestem nowym klubowiczem, ale jak dobrze pamiętam to trafiłem przypadkowo na Bemowie i od tej pory ...

Cytat:
Też nie jestem nowym klubowiczem, ale jak dobrze pamiętam to trafiłem przypadkowo na Bemowie i od tej pory ...

*na zlot

Postąpiłem jak rasowy internauta wpisując "klub espero"

Cóż,,,,,hm,,,,ponieważ autko posiadam już od jakiego czasu, więc nie bardzo wiedziałam, że może istnieć takowa stronka. No i tak dedukując doszłam do wniosku, że skoro inne marki mają swoje stronki i nawet panda to espero też musi ją posiadać. Wieć zanim się tutaj zarejestrowałam to kilka m-cy wcześniej robiłam podchody, czytałam forum, szukałam róznych rozwiązań do auta, porad w naprawach. No i ważna sprawa to sprawdziłam kto jest z Krakowa. I tutaj się muszę przyznać, że uwagę moją zwrócił Plump. Jego zdjęcie wydało mi się bardzo sympatyczne. Poza tym fotki auta robiły wrażenie. I po takim okresie czajenia się zaryzykować postanowiłam i się zalogowałam,,,i jestem

Ja natomiast jeszcze przed zakupem auta bylem sympatykiem i czytywalem sobie forum i tak się czaiłem co i jak
Sam adres Klubu mam chyba ze strony MaćkaGT Natomiast o stronie Maćka dowiedziałem się z gazetki od kuzyna, który kupuje dość często prasę motoryzacyjną

Ja niecały miesiąc przed kupnem wpadłem tu przez wyszukiwarkę, próbując podjąc decyzję co nabyć w rozsądnej cenie I tak jakoś się zasiedziałem

[ wiadomość edytowana przez: Walus dnia 2004-09-16 09:09:24 ]

pokochałem to auto od pierwszego wejżenia długo wcześniej zanim kupiłem znalazłes strone klubową i tak sobie zostałem.

oj szukalem ci ja tekiej stronki od 1999 roku od sierpnia, wtedy znalazłem stronkę niejakiego Zbigniewa Kuczyńskiego zbieg okoliczności co do nazwiska , później stronka Tomka Mydełko, rewolucja Lasombrańska i obecne forum

Szukałem jakiejś części do esperaka w necie, trafiłem na stronkę MaćkaGT, potem stare forum, wreszcie przenosiny na nowe .
Ale najpierw był samochód potem KLUB.

Przed zakupem autka szukałem opinii na jego temat i wpadłem na ta stronke i tak juz zostalo