Accent w dol :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

chce obnizyc swojego accenta o kilka cm, moze nawet z mozliwoscia regulacji wysokosci (ale nie zdalnej wystarczy podkrecana) malo sie na tym znam i nie wiem co jak i za ile, z gory dzieki za podzielenie sie wiedza

pozdr. kris

zawiecha gwint KYB mozna kupić od 350E.. nie wiem dokladnie jak do Hyundaia Accenta..

Ciężko z zawiechą znalazłem w USA na Ebay za 999$ także przelicz sobie i zobacz ile musisz wybulić, najlepiej krotsze sprężyny i amortyzatory albo spinki

Polecam WEITECA. Z regulacja to dolozysz amortyztory Billsteina i jest ok. Koszt springow jakies 700 a amortyzatorkow okolo 1000-1100.

1000zł za co, za amorki ? z regulacją ? Chyba nierozumiem.

za 2tys złotych mozna otrzymać kit KONI sprężyna z amorem z regulacją (ale jedynie regulacja twardości) i do Accenta nie są dostępne.
Niestety ciężko o gwinty to Hyundaia, trzeba z USA ściągać.

Pozdro

masz rozwiązanie:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=14764&item=7921342178&rd=1

cena nawet nie taka zla biorac pod uwage ze w polsce raczej o cos takiego ciezko sie starac, a mam pytanie czy ktos z klubowiczow eksperymentowal w ten sposob z acc I? dzieki za pomoc w odnalezieniu tego teraz jeszcze trzeba to sciagnac :/

ściągnąć to już mniejszy problem, ważne że jest