Kochane autko do woja !!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam nadzieje, ze na nikogo z Nas nie trafi >> Kolejna bzdura <<

Słyszałem o tym juz dawno, jak panowie wojskowi kogoś nie lubia swietny sposób, żeby dowalić tak.
Myślę ze Polonezy są bezpieczne, nie są to terenówki, a skoro juz by brali osobowe, to raczej woleli by wozić swoje grube, wojskowe dupska Lexusem, czy Mercedesem.

Rowniez o tym slyszalem. Jesli przyszli by do mnie po samochod nie oddal bym za zadne skarby. Poszedl bym za autko do paki (30 dni da sie chyba wytrzymac) Jesli to prawda to samochody ktore wroca z takiej sluzby zapewne beda w owiele gorszym stanie niz przed sluzba...

Cytat:
2004-09-15 14:45:33, Nabauab pisze:
... woleli by wozić swoje grube, wojskowe dupska ....

Dziękuję.

No do ch.... Wacława!

Chyba kogoś powaliło...

Słyszałem o tym.
Ale kto by brał Poldka,czy DF-a do woja .
Możemy spać spokojnie

Cytat:
2004-09-15 14:53:25, korek pisze:
Cytat:

Dziękuję.

Przepraszam Korek,to nie odnosiło się oczywiście do Ciebie, uniosłem się po prostu,na myśl, żeby ktoś obcy niszczył mi samochód po poligonach. Mam nadzieję, że nie poczuleś się urażony

Cytat:
2004-09-15 15:13:39, Nabauab pisze:
... uniosłem się po prostu,na myśl, żeby ktoś obcy niszczył mi samochód po poligonach.

Poczytajcie dobrze o warunkach na jakich, a zwłaszcza kiedy, następują świadczenia rzeczowe. Nie ma mowy o poligonach w czasie pokoju.

Taki ch..j jakbym im oddał auto, mam w dupie tłumaczenia ze to dla dobra kraju, a jaki ch..j wypłaci mi odszkodowanie za zniszczenia jakie spowoduje takie powołanie, nigdy w życiu, a paką to se mogą qrwa dzieci w przedszkolu straszyć, jak ich qrwa nie stać to nie beda jeździć a jak chcą to niech sobie kupią to się dowiedzą ile qrwa to kosztuje.

A ja chętnie oddam mojego komarka.Tylko niech go mi uruchomią a poldka też bym oddał bo pare rzeczy też mogliby mi wymienić.A no i rowerek trójkołowy też mogliby wziąć w końcu armi wszystko się przyda...

Co za k******i

Nigdy z życiu nie oddam poldusia do Woja. Niech mnie wezną. Za poldka to bym skoczył z wieży aifla

Caruś spoko,Poldka do woja w życiou nie wezmę.
Gydbyś miał $$$ i Mercedesa ML to by ci wzięli.
Przecież im chodzi by pojezdzić drogim autem w imię Polski .

Cytat:
2004-09-15 15:50:16, Yoshi81 pisze:
Caruś spoko,Poldka do woja w życiou nie wezmę.
Gydbyś miał $$$ i Mercedesa ML to by ci wzięli.
Przecież im chodzi by pojezdzić drogim autem w imię Polski .

spoks Niech wezmą merca innym a nie mi(poloneza)

Nie dość,że biorą auta innymt,o jeszcze gustu nie mają .
Ale mnie to nie martwi

A jak by mi go wzieli to by na dzień dobry zrobił im niespodziankę

Mój daję się uruchomić tylko mi.
Wie,że pan go kocha

Powiem wam że predzej bym wyje..ał w jakąś ściane i bym im auta nie oddał.

Cytat:
2004-09-15 15:45:14, vistula pisze:
A ja chętnie oddam mojego komarka.Tylko niech go mi uruchomią a poldka też bym oddał bo pare rzeczy też mogliby mi wymienić.A no i rowerek trójkołowy też mogliby wziąć w końcu armi wszystko się przyda...

Pytanie czy by nie wróciły w gorszym stanie.

Cytat:
2004-09-15 15:53:36, Mebig pisze:
Powiem wam że predzej bym wyje..ał w jakąś ściane i bym im auta nie oddał.

Cytat:
2004-09-15 14:53:25, korek pisze:
Cytat:

Dziękuję.

jecze miesiacx mówiłeś ze nie jesteś zadnym wojskowym a nawet nigdy w wojsku nie byłeś wiec o co ci chodzi