KJS Limanowa 18.09

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
18 września Auto Moto Klub Limanowa organizuje KJS. Więcej tutaj

Wybiera się ktoś z klubowiczów?

Chętnie bym się wybrał, jak czasowo się wyrobię to napewno pojade. Pewnie start mój w duzej mierze bedzie zależał od kasy,bo nadal nie mam sponsorka ktory by chociaż zaplacil wpisowe za start, ale sie nie łamie z tego powodu , pozyjemy zobaczymy...pozdrawiam.

Na stronie chyba nie ma jeszcze żadnych informacji. Czy ktoś się orientuje jakie jest wpisowe, nawierzchnia, długośc dojazdówek itp.

ja sie chce wybrac.

jeszcze nie wiem jak to zrobie i czym to zrobie, ale to zrobie:))))

a czy odbedzie sie kjs 11 wrzesnia w krakowie?

no to szukam kierowcy ...

Cytat:
2004-08-31 12:54:43, KGR pisze:
no to szukam kierowcy ...

Zapraszam na prawy do mnie

JEżeli z jakiś powodów nie wypali kjs 11 września to pojadę do limanowej 18.09

Witam i chce przypomniec ze jest 11.wrzesnia 2004 rajd w Nowym Sączu. Tylko mało jest uczestników i nie wiadomo czy sie odbedzie. tomii

Cytat:
Tylko mało jest uczestników i nie wiadomo czy sie odbedzie.

i jaki stan aktualnie? bo na stronie zadnych zmian...

Witam to co niżej pisałem że mało jest uczestników to było do rajdu Sądeckiego z 11.09 a limanowski rajd jest 18.09 i napewno sie odbedzie. pozdrawiam tommi

LUDZIE pomyłka rajd jest 19.09.2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorki za pomyłkę pozdrawiam tomii

czy ktoś jest w stanie napisać coś więcej na temat odcinków na tej imprezie??bo zacząłem się zastanawiać nad startem

wczoraj zapakowalem "nowa" skrzynie, bo ta z kjs juz podziekowala za wspolprace.
jak ta wytrzyma do weekendu to chce pojechac do limanowej.
podobno fajna zabawa. sciezki a'la OS a nie tylko pacholki...

proby odbywaja sie na 3 placach i sa przewaznie po 3 razy przejezdzane.
1 plac to bardzo fajna proba - niby zwykla osemka ale nawierzchnia szutrowo-betonowa dlugosc proby ok 800 m chyba

2 proba na parkingu po kostce brukowej dlugosc ok 700 m

3 proba na PKSie dosc wasko i bardzo przyczepny nowy asfalt,ostatnio ta probe wydluzyli i zrobila sie duzo ciekawsza

wszystkie proby sa otasmowane, nie ma zadnych pacholkow wiec trase bardzo trudno pomylic

ogolnie fajny KJS, wpsiowe 100 zl i bardzo mili organizatorzy

aha i badanie kontrolne jest bardzo szczegolowe ale nie sa tacy ze nie dopuszczaja od razu tylko pokazuja co jest zle i trzeba to wymienic (np. pozyczyc opony,zarowke czy cos takiego) ale ogolnie ok

[ wiadomość edytowana przez: magierka dnia 2004-09-15 17:25:16 ]

Witaj Adamie( Magierka) chyba to TY z żólto- czerwonego maluszka pozdrawia tomi czyli pilot z sądeckich zwycięzców(niebieskie seicento) Jedziesz na limanową??

No witam tomii. wybralbym sie na limanowa chetnie kasa nawet jest tylko ze siedze w krakowie i nie wiem czy zdaze wrocic - zalezy jak egzaminy pojda pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: magierka dnia 2004-09-15 21:58:38 ]

i jaka z iloscia chetnych do startu? wybiera sie ktos z krakowa?
naprawilem wiekszosc zniszczen i auto wydaje sie znow na tyle sprawne by dojechac do limanowej;), wiec planuje przejechac sie w niedziele.

Cytat:
2004-09-17 16:04:58, mountez pisze:
i jaka z iloscia chetnych do startu? wybiera sie ktos z krakowa?
naprawilem wiekszosc zniszczen i auto wydaje sie znow na tyle sprawne by dojechac do limanowej, wiec planuje przejechac sie w niedziele.

Jedź i reprezentuj godnie klub . Ja niestety nie mogę

z tego co pamiętam jedzie jeszcze od nas nasz nowy klubowicz- Paweł Brzykcy (srebrne Saxo VTS). Powodzenia all !!!!

Powodzenia chłopaki!!. ja bym pochał chociaż fotki porobić ale sprzedałem aparat i zbieram na nowy i kazdy grosz odkladam wiec chyba nie pojade.