AUTA SPOZA KLUBU Z NAKLEJKAMI KTSW !!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ludzie jak możecie to potrzebuje namiary na :

CZARNEGO RENAULT MEGANE OSPOILEROWANE Z LOGIEM KTSW - SPOZA KLUBU

ZÓŁTY MALUCH - NIC SPECJALNEGO - Z LOGIEM KTSW

CZARNE BMW - BIG ZNAK ZAPYTANIA WIEM ZE JEŹDZI....

JAK ZOBACZYCIE JAKIEKOWLIEK AUTO SPOZA KTSW SPISUJCIE REJESTRACJE ....... !!!!!

Spalic zgwalcic i zakopac.Fakt, mnie sie takie cos nie podoba.Naklejki powinni miec tylko klubowicze,bo to my w koncu jestesmy w klubie a nie ludzie, ktorzy jezdza a o klubie nie maja zielonego pojecia i sie nie udzielaja.Co innego jeszcze jakby to byli tzw KTSW FAN.
Przedstawiam pare opcji na zwalczenie tego procederu
Opcja 1 :
Zamalowac naklejke sprejem.
Opcja 2 :
Wybic szybe z naklejka lub ewentualnie wyciac czesc karoserii na ktorej znajduje sie naklejka
Opcja 3 :
Nakleic jeszcze wieksza naklejke w miejsce klubowej : " TAK JESTEM GEJEM I JESTEM Z TEGO DUMNY"

geyem to może nie bo obrazimy marga!! ale pedał mugł by być !!

Cytat:
2004-09-10 23:42:05, rzeszowiak pisze:
geyem to może nie bo obrazimy marga!! ale pedał mugł by być !!

Młody słyszałeś o KW ? a chcesz to poczuć

przepraszam że pytam ale co to jest to KW ?? czekam na odpowiedź

Kręcenie Wora

maroo to coś dla mnie!! to bedzie extra tylko powiedz kiedy !!

Cytat:
2004-09-11 00:00:15, rzeszowiak pisze:

Widziałem czerwonego zwykłego poldka nic nie zrobiony i z trzema naklejkami KTSW na masce na bagażniku i na szybie ale nie zobaczyłem rejestracji wiecie kto to??????

ja tez mialem przypadki ze ludzie proponowali mi kasy troszeczke zeby zalatwic naklejeczke, no ale nie i na tym sie skonczylo

Lol, nawet nie wiedzialem ze ktos laduje w kule Jak spotkam takiego to zrobie mu garaż... MONSTER garaż

Cytat:
2004-09-11 09:41:43, Patryk_Drag_ster pisze:
Cytat:
2004-09-11 00:00:15, rzeszowiak pisze:

Widziałem czerwonego zwykłego poldka nic nie zrobiony i z trzema naklejkami KTSW na masce na bagażniku i na szybie ale nie zobaczyłem rejestracji wiecie kto to??????

Najszybszy poldek w okolicy i lycha za kierownicą

Jezdzi tez jakis Mercedesik SL200 na niemieckich rejestracjach
z naklejko klubu na spoierze kolor czaro-srebrny!!!!!!!!!!!!!!!
To napewno nikt z klubu!!!!!!!!!!!!!!! Zabić huja Monster Monster Garage!!!!!!!!!!!!!!

Co do megane to dzisiaj widzialem jakies ladnie ospoilerowane reno z alusami ale loga klubu to tam napewno nie ma, chyba, ze od strony podwozia, naklejke jakas ma z tylu ale napewno logo klabu to to nie jest. rejestracja rst x377.

Cytat:
2004-09-11 12:03:02, tomeQ_ pisze:
Co do megane to dzisiaj widzialem jakies ladnie ospoilerowane reno z alusami ale loga klubu to tam napewno nie ma, chyba, ze od strony podwozia, naklejke jakas ma z tylu ale napewno logo klabu to to nie jest. rejestracja rst x377.

To prawda tez widzialem to megane !!!!!!!!!!!!!!!
ładnie zrobione ale bez naklejki!!!

Cytat:
2004-09-11 10:59:17, CZUCZU pisze:
Najszybszy poldek w okolicy i lycha za kierownicą

Lycha juz nie jezdzi czerwonym polonezem

Poza tym jego polonez nie mial chyba naklejek ktsw

widzialem łyche w nowym wozie wczoraj niewiem czy to jest napewno jego ale chyba tak,

A skad oni dorwali te loga??
Moze w naszym regionie jest nielegalna drukarnia i oprucz zielonych , drukuja tam nasze loga tez.

Proste ze Dolar je drukuje.....
Dopóki mu wisimy kase robi to...
Wmomencie gdy spłacimy dług = 120 zł za naklejki wtedy nie ma prawa drukowac ....

jezdzi taki srebrny golf 4 z na bardzo ładnych felgach TOORA i z lexus lookami .takze ma naklejke ktsw
taką małą w rogu tylnej szyby
moze to kogos z klubu...?