Czy to nie jest auto Maćka GT?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przglądałem zasoby Allegro a tu niespodzinka. Osoba reklamująca pokrowce "pożyczyła" sobie to tego celu samochód naszego kolegi . Ciekawe czy wie o tym, że i innym jego auto sie podoba

Tak, z prawej to auto MaćkaGT, ale ten koleś przynajmniej nie opisał tego zdjęcia jako swoje !
Jak pamietacie, niedawno zrobiłem małą aferkę ze zdjęciem moich zegarów, ale tam ktoś przywłaszczył je sobie i opisał swoimi "hasełkami"

Moze prznajmniej pokrowce dostanie gratis. No chyba, że sprzedał bolida

Cytat:
2004-09-29 21:53:34, HenBas pisze:
"... niedawno zrobiłem małą aferkę ze zdjęciem moich zegarów, ale tam ktoś przywłaszczył je sobie i opisał swoimi "hasełkami" "...

Gdzie? , kiedy?...daj Heniu jakiegoś linka !!...bo chyba to pisałeś jak miałem netową przerwę w życiorysie i nie widziałem "akcji"

A przy pokrowcach faktycznie facet sobie przywłaszczył fotkie naszego Kolegi...ten z lewej to z oryginalnego folderu reklamowego Daewoo ale ten z prawej to...pokrowce za free!!

Hejka Bogdan !
Tu masz namiara na Piractwo internetowe !!!

Cytat:
2004-09-30 07:27:27, HenBas pisze:
Hejka Bogdan ! Tu masz namiara na Piractwo internetowe !!!

OoooooOOOO....OSZUST !!! ...dobrze Heniu,że go wyczaiłeś i zamknąłeś mu ryja
Aaa.... Maciek będzie miał pokrowce !....albo facet będzie na bilbordach z napisem/...." Bo narazil się Klubowi Espero"...

Też myślałem czy za gratis nie wydebić pokrowców... spróbuję Wiesio będzie miał nowe obicia w aucie...