[126] Poszerzenia Swiątka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Elo ma ktoś może foto tych poszerzeń ????
Jak cos rzuccie na maila....... Mile widziane też fotki klap przedniej i tylnej i drzwi ......
Czy robi same pasazera czy tez drugie ???? Bo dodzwonic sie nei moge.......
Znajomy skasował kjsówke i na szybko trzeba odbudowac to od razu poleci pare modów ......

I teraz pytanie do znawców o podłoge ..... czy startujac w kjsach dowala sie braku podłogi - tzn jest podłoga z ryflu....... fabryczna wyleciała i jest tam klatka i do klatki leci z ryflu podłoga .......
Bo nie wiadomo czy to przejdzie .....

Najbardziej chodzi ofot poszerzen klap i drzwi oraz fotki pilne ........ Mile widziane gotowe na aucie...

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-09-11 08:25:29 ]

Foto mam poszerzen..... Jutro dzwonie o cene sie dowiedziec:

Czuczu, wiem że chcesz zostać któlem HydeParku, ale tematy dotyczące Fiatów MAJĄ LĄDOWAĆ NA GŁÓWNYM. Chyba że są ewidentnie OT.

To daj znać Czuczu jak się coś dowiesz bo przyznam że nawet fajnie to wygląda.

ten maluch wyglada jak rozdeptana zaba, te poszerzenia sa oblesne normalnie jak mozna tak zeszpecic malca

A dla mnie są zajebiste.

hmmmm tam chyba nie ma zabieraków o ile dobrze widze

dobrze widzisz,sa jakies inne przegluby

Cytat:
2004-09-11 01:08:39, Strongi pisze:
A dla mnie są zajebiste.

Dla mnie tez... Czy myslisz Krzysiu o tym co ja

Też niezbyt mi się te poszerzenia podobają. Chcesz do siebie założyć??

Swiatek nie odpowiada.......
Dzwoniew poniedziałek..... Moch spokojnie nei mój styl ..... kolega potrzebuje szybko cos zbudowac bo mu auto sie rozsypało .....

Cytat:
2004-09-11 09:52:28, Kuner pisze:

Dokładnie Kołuj miogomata to się coś porobi, albo Przemka się ścignie żeby się pochwalił swoimi umiejętnościami

fstretnie fstretne te poszezenia zwlaszcza przodu tyl jeszcze ujdzie/

Cytat:
2004-09-11 11:40:55, Strongi pisze:
Cytat:
2004-09-11 09:52:28, Kuner pisze:

Dokładnie Kołuj miogomata to się coś porobi, albo Przemka się ścignie żeby się pochwalił swoimi umiejętnościami

Kurka wodna a mozeby sie dowiedziec ile takie Światkowe z laminatu czy z czego tam kosztują.. moze by tanmiej wyszło jakbyśmy odrazu brali dwa kompleciki, bo jak wiesz nieco leniwy jestem ostatnio i nie chciałoby mi sie rzeźbic czegoś takiego, bo to od cholery roboty...

Cytat:
2004-09-11 14:00:17, Kuner pisze:
Kurka wodna a mozeby sie dowiedziec ile takie Światkowe z laminatu czy z czego tam kosztują.. moze by tanmiej wyszło jakbyśmy odrazu brali dwa kompleciki, bo jak wiesz nieco leniwy jestem ostatnio i nie chciałoby mi sie rzeźbic czegoś takiego, bo to od cholery roboty...

No to coś podobnie jak u mnie z tą pracowitością Wiec czekamy co Czuczu się wywie i tyż zadziałamy w tym temacie jak coś

Cytat:
2004-09-11 08:31:21, Poochaty pisze:
dobrze widzisz,sa jakies inne przegluby

oraz czujnik ciśnienia oleju który podłączony do specjalnego zegara pokazuje pełną skale ciśnienia

okropne są te poszerzenia, Świątek nie ma gustu

No i plan padł.....
Dozdzwoniłę msie do swiatka i zaczał cos krecic ze nie ma ...... Moze gdzies na stanie ale nie wie i odezwie sie w ciagu tygodnia ....... juz to widze .....

za to znalazłem cos innego :

Identyczne poszerzenia ma Iveco Turbo Daily ...... Lekko by trzeba przerobic ale kształt ten sam !!!!!
A jak nei iveco to zawsze zostaje ursus - tyle ze koszt 80 zł sztuka i troche roboty w zywicy....

Ja już dawno byłem u Brańskiego i pytałem o te jego poszerzenia które teraz zaprezentowałeś. Nie można zrobić kopii.

MOCH chyba u Baranskiego chyba ze jest jeszcze jakis zawodnik o ktorym ja nic niewiem. BTW bardzo fajne te malce co czuczu zarzucil.