GOLF III - problem z komputerem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Mam golfa III z 93. Jest w nim maly wyswietlacz na dole predkosciomierza. U mnie ZAWSZE jest tam tylko przebieg lub licznik dzienny (trip - po wcisnieciu przyciksu). Jest tam tez obrotomierz (na nim mi najbardziej zalezy) i jakies inne gadgety, ale "wlacza" sie TYLKO jesli przytrzymam przycisk resetowania licznika dziennego podczas uruchamiania silnika.
To normalne, tzn czy we wszystkich golfach III tak jest ? Jesli nie to moze ktos wie jak to naprawic i moze sie ze mna podzielic swoja tajemna wiedza ?

Dzięki

majoras

Z tego co wiem to tak ma byc z tym ze ja patrzylem na ibizie 99

To trche glupie rozwiazanie, zeby za kazdym razem trzeba bylo wciskac przycisk zeby popatrzec na obrotomierz ...

majoras

To nie tak ... ten obrotomierz to jest tylko kontrolnie a nie docelowo zeby na niego patrzec. Poza tym obrotowmierzem mozna tez inne rzeczy sprawdzic na tym malym wyswietlaczu ale nie pytaj mnie jakie bo nie pamietam, poprostu kumpel mi kiedys to pokazywal w ibizie. Jesli Ci zalezy to bede sie dzis z nim widzial i moge zapytac co tam jeszcze jest ale nie wiem czy on bedzie jeszcze pamietal bo zbudowal sobie VAGa i raczej przez niego obserwuje zachowanie sie autka.

pozdr

OK

Dzięki

Tam są jakieś "kosmiczne" liczniki, nie wiem co pokazują, a pytam tylko z ciekawości.

Za to obrotomierz by się przydał. Przy okazji: można zainstalować wskazówkowy obrotomierz zamiast wyjątkowo praktycznego zegara w Golfie III ? Może ktoś sprzedaje taki "bajer" ?

majoras

Na pewno mozna polecam kupic szafe z obrotkiem podlaczyc i juz

pozdr