Amortyzatory do 126p na KJS..pomocy!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pilnie musze wymienic amorki w moim 126p
autko jezdzi w KJS-ach
co polecacie oczywiscie poza BILSTEINEM(ewent gdzie mozna jeszcze kupic bo w zerkopolu maja problemy z niemcami i sa kosmiczne ceny, moze ktos ma stare zapasy? )
czy KYB bedzie ok?
czyw warto reanimowac stare? moze cos z olejem pokombinowac?
bardzo prosze o pomoc w tym temacie

przeczytaj instrukcję używania wyszukiwarki i poszukaj w archiwum!!

Nigdy nie używałem bilsteinów, ale skoro jest problem z zakupem nowych, a używki stoją po 300zł na oś które prędzej czy póżniej też bedzie trzeba regenerować a tego także za darmo nikt nie zrobi wydaje mnie sie stratą kasy i nerwów rozejrzałbym sie na twoim miejscu za nowymi jakieś innej markowej firmy podkreślam nowymi np. W poznaniu ciekawie wygląda propozycja firmy KYB są to amortyzatory gazowo-olejowe z gwarancją przeznaczone do zawieszeń mających mieć sportowe urzycie koszt szt wynosi ok 174zł czyli komplet 348 na oś i masz pewne nowe amorki to jest moja propozycja na tył ewentualnie z przodu można założyć Gabriele Red Rider są olejowe ale cenowo zbliżone do krosna sport a napewno niebo lepsze. Niemyśl tylko że reklamuje którąś z powyzszych firm. Ale na rynku za dużego wyboru niema. Ostateczna opcja to oddać amorki do regeneracji w poznaniu koszt ok 30 zł szt i poprosić o zmiane oleju na taki np od przednich amortyzatorów motocykli występują one w różnych klasyfikacjach przez co można dobrać twardość do swoich potrzeb. pozdr

a co to jest KROSNO Sport? bo ja nic takiego nie znalazlem...nastawilem sie juz na KYB na przod napewno olejowe a na tyl chyba gazowki i pytanie czy napewno warto inwestowac w gazowki czy jest to taka rewelacja czy nie wiele lepiej od olejowych i nie warto tylo doplacac?