| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-05-20 11:48:58 to przykre co mowisz... no ale jeszce nic nie jest przesadzone. Ja tez bym wolal wczesniej moze przy okazji wpisza sie tu ci, ktorzy chca przyjechac...... |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-05-20 11:56:14 Ja chce |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2004-05-20 12:57:27 a czemu używacie jakihś dziwnych wyrażeń -> spot krajowy
nazwijmy to zlot i tyle -> no chyba że ma być to impreza 1dno dniowa no to wtedy rzeczywiście nie zlot... |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-05-20 13:03:26 chodzi o to,ze we wczesniejszych ustaleniach był jeden zlot w roku,więc narazie się tego trzymamy i we wrzesniu będzie ogólnpolski spot krajowy o to chyba biega ja narazie w kwestii daty się nie wypowiadam,bo nie wiem,czy przyjade czy nie,jesli bede mógł jechac to data nie będzie miała dla mnie raczej znaczenia,zalezy tylko czy będe już w kraju czy jescze nie. pzdr |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-05-20 13:06:06 Andrzej - to co robisz - to dobrze pojęty "lobbing" Nie ukrywam, ze mnie też pasowałby bardziej 18-20, ale poczekamy - zobaczymy. Będę obecny PS Konrad - myslę że tytuł wątku wynika z tego, że kideys ustsliliśmy organizację jednego zlotu rocznie Pozdrawiam. |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2004-05-20 13:08:21 aa rozumiem czyli dlatego ze ustalono ze jest jeden zlot/rok to każdy następny zlot w roku to będzie spot krajowy |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-05-20 13:11:09 to juz kwestia dyskusji,jak co ma się nzaywac,co za problem zmienic nazwe?jeszcze trochę czasu jest |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2004-05-20 13:13:13 kwestia nie kwestia to ja to potem będę musiał jakoś wkomponować w stronę i co - bnowy dział - spoty krajowe btw troszkę dziś pozmieniałem: http://195.150.240.2/~ladaklub/galeria_spoty.html mam nadzieję że się podoba |
Fruwak SYMPATYCZNY GOŚĆ Zagórz | 2004-05-20 13:16:56 a ja mam takie pytanie: dlaczego zloty odbywaja sie na polnocy Polski. tegoroczny zlot w kwietniu, w zeszlym roku rowniez. nie wiem jak w poprzednich, ale pewnie tez.
dlaczego dla odmiany nie gdzies na poludniu w Klubie jestem krotko, wiec moge o wielu rzeczach nie wiedziec. moze rzeczywiscie dawniej zloty byly blizej Krakowa |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2004-05-20 13:18:20 A kto nam broni na południu - > trzeba coś poszukać, znaleźć zaproponować i się zobaczy |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-05-20 13:36:53 Konrad-super mapka co do spotu-dobra,zmienimy nazwę na zlot LKP i nie będzie problema co do miejsca- najlepszy jest srodek kraju-np sulejow lub okolice konina-zax tu ukłon w Twoją stronę nie ukrywam,ze niezbyt mi będzie pasowalo jechac gdzies daleko na południe,tak jak nie pasowała mi jazda nad morze,chociaz gdyby nie uwarunkowania zewnętrzne pewnie bym pojechal,chociaz deko daleko było |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-05-20 13:37:45 Konrad - mapka jest super!!!
I nie kombinujmy z miejscem zlotu! Już o tym było. Polska centralna - jest najlepsza ze względów logistycznych, zlot w kwietniu był na północy - bo tam była inicjatywa organizacji takiej imprezy - i b. dobrze!!! Natomiast uważam za bezsensowne organizowanie zlotu np. w Zakopanem, na zasadzie rok na północy, rok na południu, bo to ograniczy frekfencję klubowiczów, a taki Sulejów daje równe szanse - jakkolwiek oceniac jego walory atrakcyjności turystycznej Konrad - myslę, że na klubową bedziesz dawał zwyczajowo baner "ZLOT". Pozdrawiam PS Zachęcam Wszystkich do ankiety podwieszonej na forum |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2004-05-20 13:40:19 na dzien dzisiejszy ja sie pisze, no ale poczekamy , zobaczymy, nie wiadomo jak bedzie ze mna i ladzianka we wrzesniu. |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2004-05-20 13:45:16 no ale ja nie mówie przecież o tym zlocie tylko o którymś z kolejnych - nie powinniśmy ograniczać się do jednej lokalizacji czy nawet do obszaru. Zloty powinny być tam gdzie ktoś się zadeklaruje je zorganizować. Raz przyjedzie więcej osób z północy, raz z południa raz ze wschodu czy zachodu -> trudno -> przede wszystkim wszyscy powinni mieć kiedyś szanse przyjechać |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2004-05-20 13:51:41 To zeby bylo najsprawiedliwiej zlot moglby sie odbyc w okolicach wawki lub konina. |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-05-20 13:55:17 Racja Franc!
Ale Adaś i miejmy nadzieję "grupa Łódzko - Warszawska" A za erok - niech bedzie Konin, Wawa, |