Spot krajowy LKP we wrześniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widzę że jest już propozycja spotu w Sulejowie. I miałem nadzieję że poznam większą liczbę klubowiczów. Szkoda tylko że wszystko wskazuje że spot odbędzie się 11-12 września. Tak więc już teraz informuję że w w/w terminie mnie na pewno nie będzie bo mam wesele w rodzinie. No chyba że frakcja optujących za nasępnym tygodniem wygra

to przykre co mowisz... no ale jeszce nic nie jest przesadzone. Ja tez bym wolal wczesniej

moze przy okazji wpisza sie tu ci, ktorzy chca przyjechac......

Ja chce

Niezbyt się zrozumieliśmy , ja to bym chciał żyby było póżniej, bo 4 i 11 września mam bardzo ważne imprezy rodzinne których nie mogę opuścić. No ale przecież to ma być termin który pasuje przede wszystkim większości a ni tylko mi

a czemu używacie jakihś dziwnych wyrażeń -> spot krajowy

nazwijmy to zlot i tyle -> no chyba że ma być to impreza 1dno dniowa no to wtedy rzeczywiście nie zlot...

chodzi o to,ze we wczesniejszych ustaleniach był jeden zlot w roku,więc narazie się tego trzymamy i we wrzesniu będzie ogólnpolski spot krajowy
o to chyba biega

ja narazie w kwestii daty się nie wypowiadam,bo nie wiem,czy przyjade czy nie,jesli bede mógł jechac to data nie będzie miała dla mnie raczej znaczenia,zalezy tylko czy będe już w kraju czy jescze nie.
pzdr

Andrzej - to co robisz - to dobrze pojęty "lobbing"
Nie ukrywam, ze mnie też pasowałby bardziej 18-20, ale poczekamy - zobaczymy.
Będę obecny
PS
Konrad - myslę że tytuł wątku wynika z tego, że kideys ustsliliśmy organizację jednego zlotu rocznie . Ale faktycznie będzie to raczej zlot niż spot...
Pozdrawiam.

Ja też nie wiem czy będę mógł przyjechać chociaż bardzo chciałbym. Natomiast jestem pewny że ani 4 ani 11 na pewno nie dam rady.
A co do terminologii to czort z nią - równie dobrze może nazywać się spot, zlot, zjazd, spotkanie czy piknik, ważne żeby ludzie się zjechali.
Pozdrawiam
Andrzej

aa rozumiem czyli dlatego ze ustalono ze jest jeden zlot/rok to każdy następny zlot w roku to będzie spot krajowy

Cytat:
2004-05-20 13:06:06, Piotr_Kraków pisze:
Andrzej - to co robisz - to dobrze pojęty "lobbing"

A miało to być niezauważone - a tu mnie rozszyfrowałeś

to juz kwestia dyskusji,jak co ma się nzaywac,co za problem zmienic nazwe?jeszcze trochę czasu jest

kwestia nie kwestia to ja to potem będę musiał jakoś wkomponować w stronę i co - bnowy dział - spoty krajowe

btw troszkę dziś pozmieniałem: http://195.150.240.2/~ladaklub/galeria_spoty.html

mam nadzieję że się podoba

a ja mam takie pytanie: dlaczego zloty odbywaja sie na polnocy Polski. tegoroczny zlot w kwietniu, w zeszlym roku rowniez. nie wiem jak w poprzednich, ale pewnie tez.
dlaczego dla odmiany nie gdzies na poludniu
w Klubie jestem krotko, wiec moge o wielu rzeczach nie wiedziec. moze rzeczywiscie dawniej zloty byly blizej Krakowa

A kto nam broni na południu - > trzeba coś poszukać, znaleźć zaproponować i się zobaczy

Konrad-super mapka,tylko teraz bede musial więcej spotów zorganaizowac,zeby nie było tak pusto w dziale Białystok

co do spotu-dobra,zmienimy nazwę na zlot LKP i nie będzie problema

co do miejsca-
najlepszy jest srodek kraju-np sulejow lub okolice konina-zax tu ukłon w Twoją stronę
nie ukrywam,ze niezbyt mi będzie pasowalo jechac gdzies daleko na południe,tak jak nie pasowała mi jazda nad morze,chociaz gdyby nie uwarunkowania zewnętrzne pewnie bym pojechal,chociaz deko daleko było

Konrad - mapka jest super!!!
I nie kombinujmy z miejscem zlotu!
Już o tym było. Polska centralna - jest najlepsza ze względów logistycznych, zlot w kwietniu był na północy - bo tam była inicjatywa organizacji takiej imprezy - i b. dobrze!!!
Natomiast uważam za bezsensowne organizowanie zlotu np. w Zakopanem, na zasadzie rok na północy, rok na południu, bo to ograniczy frekfencję klubowiczów, a taki Sulejów daje równe szanse - jakkolwiek oceniac jego walory atrakcyjności turystycznej
Konrad - myslę, że na klubową bedziesz dawał zwyczajowo baner "ZLOT".
Pozdrawiam
PS
Zachęcam Wszystkich do ankiety podwieszonej na forum

na dzien dzisiejszy ja sie pisze, no ale poczekamy , zobaczymy, nie wiadomo jak bedzie ze mna i ladzianka we wrzesniu.

no ale ja nie mówie przecież o tym zlocie tylko o którymś z kolejnych - nie powinniśmy ograniczać się do jednej lokalizacji czy nawet do obszaru. Zloty powinny być tam gdzie ktoś się zadeklaruje je zorganizować. Raz przyjedzie więcej osób z północy, raz z południa raz ze wschodu czy zachodu -> trudno -> przede wszystkim wszyscy powinni mieć kiedyś szanse przyjechać

To zeby bylo najsprawiedliwiej zlot moglby sie odbyc w okolicach wawki lub konina.

Racja Franc!
Ale Adaś i miejmy nadzieję "grupa Łódzko - Warszawska" nagrywa już Sulejów.
A za erok - niech bedzie Konin, Wawa,