| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2004-10-18 13:49:54 Nie wiem jak przepływonierz wygląda w E34 ale chyba niewiele się różni od E32. A więc jest to duży "klocek" który z jednej strony ma mini wskazwę (jak w starym mierniku elektr.) która np od wystrzałów gazu lubi się wykrzywiać, nie radze jej prostować, ale można ją wyregulować śrubką która hmm zauważysz którą, musisz po prostu mieć obrucony przepływomierz, zdjętą klapke (pewnie plastikową) która przysłania ta wskazówke (część nie rozbieralna Jeżeli ktoś na forum zrozumiał mój post lub wie o co mi chodziło to proszę o może lepsze wytłumaczenie |
jarek48100 BMW Friend Renault Megane Coupe Nowy Dwór Mazowiecki | 2004-10-23 16:14:48 Dzięki za wytłumaczenie, spróbuję wg twoich wskazówek jak to zrobię opiszę efekt. Mam nadzieję, że nic nie skopię |
daz BMW Master (Moderator) BMW E36 Coupe Lublin | 2004-10-23 23:12:48 Kiedy na alegro ktoś sprzedawał preparat do czyszczenia przepływomierzy bez konieczności demontarzu, wystarczyło rozypylićten środek na przpływonierz ,przy włączonym silniku i troche potrzymać na wyższych obotach, czynność powtórzyć kilka razy ,podobno pomagało. |