Dodatkowa oslona p/sloneczna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewnie nie raz i nie dwa kleliscie na slonce mrygajace miedzy dwoma daszkami p/slonecznymi. Zawsze jest tak ze jak sie jedzie to kochane sloneczko ustawi sie tak ze zaglada nam tuz nad lusterkiem wstecznym, wkorza to okropnie i nie pomaga nawet zalozenie
Rozwiazanie jest bardzo proste pewnie jechaliscie kiedys skoda octavia i byliscie zafascynowani pomyslowoscia konstruktorow przy rozwiazaniu tego problemu.

Dla tych co nie jechali nigdy tym wytworem czesko/niemieckiej technologi tlumacze o co chodzi otoz w octavi nad lusterkiem wewnetrznym jest taki maly ruchomy daszek niwelujacy ta dziure miedzy prawy/lewym daszkiem a lusterkiem wstecznym.

I tu niespodzianka konstruktorzy tego samochodu pomysleli o nas po drobnej przerobce tzn usunieciu oryginalnych zatrzaskow od octavi podstawa tego daszka idealnie pasuje do oslony zegara, jest nawet w tym samym kolorze

Ps. Cena powalila mnie na kolana, ale coz za luksus sie placi to cudo kosztuje 17 zl slownie: siedemnasie zlotych

Na lato pewnie sie przyda...

Miałem ten sam problem co ty Pycel i zdecydowałem się na naklejenie brewki z nie przezroczystej folii - nie tylko słońce teraz nie razi w oczy, ale samochód nabrał bardzie sportowego wyglądu, i dzięki temu że mniej słońca wpada do wnętrza, to automatycznie folie na szybach wydają się ciemniejsze...

Jak Cię zhaltują za papę na przedniej szybie to wydasz te 17zł..

hehehe rzeczywiscie pape przypomina !!!
dobry dowcip

AAA Łukasz kiedy się spotkamy na wymiane? ja tobie nic nie daje a ty mi naklejke i pieniadze ?