MotoNews.pl
4 Filtr - stozek - konserwacja (72957/0) - NT

Filtr - stozek - konserwacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, pomijam kwestie czy stozek to dobre wyjscie czy zbedny wydatek... mialem juz taki patent w aucie i musze go jakos zregenerowac. Jest to KingDragon AL70, czy ktos z Was kupowal juz plyn do czyszczenia/nasaczania tego typo gadzetu? Jak to wyglada w praktyce?

co do czysczenia sa rozne teorie , a co do nasaczania to qp sohbie spray do migo matu i popsikaj dziala ,sprawdzone

pierwsza fota w twoim profilu robi wrazenie, jak ci sie to udalo ? a do filtrow to sa na tuning.pl spraje i inny badziew

20zł za czyszczenie w sklepie jakims tuningowym 5 minut odemnie.

Cytat:
2004-12-05 17:01:58, maskekk pisze:
pierwsza fota w twoim profilu robi wrazenie

nie obrazil bym sie, jesli moje auto by tak smogalo a tak serio to u mnie turbina laduje nieco mniej , przyznam sie ze jeszcze vmax nie sprawdzalem, ale to kwestia czasu

BTW: taki zestaw do czyszczenia i nasaczania to okolo siedemdziesiat zl

a ile zwykly filtr ?? ja bym zalozyl zwykly i zobaczyl czy sie osiagi nie zmienia a pewnie sie nie zmienia i na nim smigal a ten albo bym wacha sprubowal umyc albo go sprzedalw pizdu

Cytat:
2004-12-05 17:01:58, maskekk pisze:
pierwsza fota w twoim profilu robi wrazenie, jak ci sie to udalo ? a do filtrow to sa na tuning.pl spraje i inny badziew

hm mi się bardziej podoba trzecia fotka ale to podpada pod OT

hehe no tez jest barddzo sympatyczna

Cytat:
2004-12-05 21:18:44, owz pisze:
hm mi się bardziej podoba trzecia fotka ale to podpada pod OT

specjalnie dla kolegow, wersja full

[ wiadomość edytowana przez: lunatyk dnia 2004-12-05 22:35:29 ]

przepraszam czy tam w grazu moze nowe Mini sie lansuje?? ;P

no tez mi sie wydaje ze tak jest. ale wolalbym tego uniaka zwlaszcza na tych felaskach