Decha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak zciągnąć ten kawałek deski rozdzielczej który jest naprzeciwko pasażera?? ten w którym w lepszych wersjach jest poduszka powietrzna. acha pytanie dotyczy mk 7

też kiedyś z tym walczyłem ale nic nie wywalczyłem , tylko ból pleców od leżenia na podłodze essiny

Też jestem ciekaw co i jak

hhehehe ja jeszcze nie walczyłem dopiero zamierzam

teraz byłem w garażu odkręciłem 2 wkręty są w samych rogach no i przód popuscił ale tył nie ?? nie znalazłem więcej sróbek pewnie będzie tam jakiś zatrzask ale nie chce czegoś zniszczyć więc poczekam na doświadczenia innych forumowiczów.

[ wiadomość edytowana przez: fryszard dnia 2005-04-19 08:54:10 ]

up up może teraz ktoś wie albo sobie przypomina?

Z tego co wiem to jest to cały element - cała decha rozdzielcza

mag raczej niejest to całe
jak sie odkręci dwie śróbki u dołu to spód popuszcza, tylko cos gure trzyma ale nie wiem co.

u mnie ten panel nad schowkiem jest przynitowany - co mi sie nie podoba bo poprzedni właściciel zamontował ochydny zestaw głośnomówiący do prastarego panasonica.

fryszard sprawdź w podszybiu. w berlingo wyjmowałem deche i tam byla przykrecona od strony podszybia tam gdzie jest dmuchawa

chłopcy kurcze to nie chodzi o całą deche . jakie podszybie?? przecież to chodzi o ten kawałek plastiku naprzeciwko pasażera.

Ja w tym elemencie ( MK V ) mam nawiercone dziurki , bo jakiś młot miał tam przyczepione dwie podstawki do tel. kom.

Walczyłem z tym pół dnia ale nie wywalczyłem niczego bo dwie śrubki sa tak zamotane ze da sie je odkręcić tylko po zdjęciu całej deski , tak wiec obawiam się że tu może być podobnie.

Do tego teraz nie moglem zakrecic jednej sruby i ten element mi wpada w drgania , ach.