MotoNews.pl

BMW 735 Rok 1989 Orginalny Pilot na Podczerwień

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !!!! Stałem szię posiadaczem 730 i mam pytanie związane z fabrycznym pilotem na podczerwień sterującym centralnym, domykającym szyby i urychamjającym alarm. Jest to pilot razem z klucze taki @scyzoryk@ poprzedni włwściciel twierdzi że pilot działał i nagle przestał. Dodam że nie mam tam immobilajzera a nie wiem czy nie powinno być. Elektronik sprawdził ze pilot jest sprawny i wysyła sygnał a odbiornik w/w sygnał odczytuje jednak nie wykonyje komend jak wyżej. Czy możliwe jest by pilot wyprogramował się i jak go ponownie zainstalować. Pozdrawiam Czekam pilnie na pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nowy

MAM IDENTYCZNY PROBLEM W 735 iL Z '88r. TYLKO ZAMIAST ALARMU MAM IMMOBILISER. PODOBNO CHODZI O ZGRANIE CZĘSTOTLIWOŚCI, ALE TY PISZESZ ŻE ODBIORNIK ODBIERA SYGNAŁ....
HM, TO TERAZ JUŻ ZUPEŁNIE NIE WIEM O CO CHODZI. LICZĘ NA TO, ŻE KTOŚ CI POMOŻE, BO I JA SKORZYSTAM PRZY OKAZJI.

ŻYCZĘ POWODZENIA

PODAJ SWÓJ @DRES, A WYŚLĘ CI ODPOWIEDŹ

Udało się!!!!! Działa !!!!!!! Trzeba rozebrać klucz tak by pilot był osobno od klucza ,włączyć zapłon a pilotem dotknąć do czytnika i nacisnąć po kolei wszystkie przyciski wykonawcze. Powinno zadzaiałc. Pozdrawiam Nowy

Udało się!!!!! Działa !!!!!!! Trzeba rozebrać klucz tak by pilot był osobno od klucza ,włączyć zapłon a pilotem dotknąć do czytnika i nacisnąć po kolei wszystkie przyciski wykonawcze. Powinno zadzaiałc. Pozdrawiam Nowy

każdy niezarejestrowany to anonymouse?

Cytat:
2003-09-05 22:29:20, Cober pisze:
każdy niezarejestrowany to anonymouse?

Niezarejestrowany na motonewsie.
U nas na forum nie ma np takiej możliwości żeby anonim mógł pisać posty-dzięki temu można uniknąć cwaniaczków,którzy piszą głupie teksty ale brak im odwagi żeby się ujawnić.

TAK SIĘ SKŁADA, ŻE NIEZAREJESTROWANI MAJĄ WIĘKSZĄ WIEDZĘ OD ZAREJESTROWANYCH, KTÓRZY ODZYWAJĄ SIĘ DOPIERO PO TYM GDY POJAWIA SIĘ PRAWIDŁOWA ODPOWIEDŹ. TWORZYCIE JAKIEŚ KLUBY, A GÓWNO WIECIE O SEDNIE SPRAWY.

no pewnie ty jesteś super koleś i wiesz wszystko...no przecie...nie wiem wszystkiego i podejrzewam ze ty tez nie jestes doskonaly

Forum jest po to żeby się pytać,ale nie każdy jest chodzącą encyklopedią i nie musi wszystkiego wiedzieć....

Cytat:
2003-09-07 13:33:51, Anonymous pisze:
TAK SIĘ SKŁADA, ŻE NIEZAREJESTROWANI MAJĄ WIĘKSZĄ WIEDZĘ OD ZAREJESTROWANYCH(....)

A jak się zarejstrują to już jej nie mają
Chyba się wyrejestruję,będę miał większą wiedzę

ja też zakładamy klub wrzechwiedzących niezarejestrowanych...

jeżeli ktoś wie jak uruchomic oryginalny alarm z pilota na podczerwień to chętnie skorzystam z pomocy

tu masz odpowiedź na wszystkie (prawie) pytania o e-32. BRAWO ZA UMIEJĘTNE KORZYSTANIE Z WYSZUKIWARKI!!
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2004-09-26 14:20:41 ]