Pytanie - Omega 2.6i

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem że to może głupie ( a może nie) ale czy w silnikach 2.6 jest pasek czy łańcuch rozrządu ? Niez znam sie na tym kompletnie Z tego co sie orientuje to łańcucha sie nie wymienia ?? POMOCY !! Btw może ktoś mi powie ile oleju wchodzi do silnika ? Z góry dzięki... Pozdrawiam

Zaraz pewnie Ci się dostanie!

lepiej szybko poszukaj w wyszukiwarce na wlasna reke (albo w ksiazce obslugi) i powiedz ze juz znalazles i nie potrzebujesz pomocy bo inaczej beda zje.......ki od innych klubowiczow.
ja sam chetnie bym pomogl ale umiem tylko literke B, a nie A

A dlaczego zjebki ? Przecież tu są duperelki więc mozna pisac co sie chce.
2,6 łańcuch nie wymienia się tak dlugo aż nie zacznie pływać na wolnych obrotach, i wszystkie pozostałe przyczyny pływania zostaną wyeliminowane.

hmmm.... ciekawa ideologia... ale nic to - dzięki za odpowiedź !!

Ku uciesze poprzednika - Już wiem i nie potrzebuje odpowiedzi

Pozdrawiam wszystkich użytkowników !

Cytat:
2004-10-01 19:49:34, zombiq pisze:
hmmm.... ciekawa ideologia... ale nic to - dzięki za odpowiedź !! Ku uciesze poprzednika - Już wiem i nie potrzebuje odpowiedzi Pozdrawiam wszystkich użytkowników !

hmmmm... a o co koledze chodzi?

Mega nie czepiaj się, kolega grzecznie i elegancko zapytał, wyraźnie zasłużył, żeby mu tak samo odpowiedzieć

Cytat:
2004-10-01 20:42:45, JanuszGnitecki pisze:
Mega nie czepiaj się, kolega grzecznie i elegancko zapytał, wyraźnie zasłużył, żeby mu tak samo odpowiedzieć

ja się nie czepiam Jasiu, tylko pytam o co chodzi z tą "ciekawą ideologią"

Cytat:
2004-10-01 20:54:23, MEGA_3 pisze:
ja się nie czepiam Jasiu, tylko pytam o co chodzi z tą "ciekawą ideologią"

mega - nie bij piany

Cytat:
2004-10-01 15:04:25, PiotrS pisze:
A dlaczego zjebki ? Przecież tu są duperelki więc mozna pisac co sie chce.

jak duperelki to:

lepiej nieraz lepiej "ubić trochę piany" "niż wodę lać"

milknę , napięcie przedzlotowe ma wielką amplitudę więc włączmy na luz, by sysko do normy wróciło