Się witam...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, że nie mogłem znaleźć na tym forum jakiegoś wątku powitalnego, zapodałem go tutaj. Stronkę Sqad`u śledzę już od jakiegoś czasu, ale po dzisiejszych wydarzeniach wreszcie postanowiłem się zalogować Mianowicie dziś przy cmentarzu we wsi Ślizów w okolicy mojej miejscowości - Sycowa postawiłem swojego Punciaszka obok auta kolegi Tippo (wtedy jeszcze nie wiedziałem jakiego on ma nika - było to ładne SC Sporting ze sqad`owymi lepami). Fajnie nasze bryczki się razem prezentowały obok siebie. No i po powrocie niespodzianka - wizytówka za wycieraczką. No i to mnie zmobilizowało do zalogowania się, co czynię dzisiejszego wieczora. Witam wszystkich serdecznie

PS: SC kolegi Tippo widziałem już kilkakrotnie w Sycowie. Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: Maxiu-Punto dnia 2004-11-01 23:18:09 ]

A witamy, witamy

witam witam nowego kolege..
jak mozesz powiedz cos o swoim autku.. albo pokaz zdjecia

Pozdrawiam

OLECNICA WITA!!!

No siemanko - witamy w klubie

Witam witam i zapraszamna zloty do Oleśnicy

ps. przy okazji jak jesteś z Sycowa to może wiesz coś na temat KJS 14 listopada

a o to fotki autka

witamy nowego kolege w szeregach

Dzięki za miłe przyjęcie. Na spot oleśnicki napewno dotrę, bo już kilka razy się wybierałem, ale jakoś zawsze coś innego wypadło
Co do KJSa to druga runda odbędzie się 14 listopada na terenie miejskiego targowiska (prawdopodobnie tak jak pierwsza runda zacznie się koło godziny 15). Tworzenie listy odbywa się na bieżąco przed zawodami. Starty w pierwszej rundzie były darmowe i teraz też tak powinno zostać. Przy inauguracji wyszło to nawet nieźle i była kupa zabawy, ale byłem jednak tylko widzem. Jeśli kogoś będzie coś więcej interesować, to więcej info będzie zapewne spływać wraz ze zbliżaniem się tej daty.
No i podział na klasy był następujący:
do 900 cm3
900-1150 cm3
1150-1600 cm3
1600-1800 cm3
Oczywiście serdecznie zapraszam

Co do fotek, to zrobiłem małe zmiany w oblepieniu auta. Po pierwsze szpetna PL`ka poszła w las a na bocznych tylnych szybkach pojawiły się moje niki.

[ wiadomość edytowana przez: Maxiu-Punto dnia 2004-11-02 14:54:07 ]

Witamy, nowego kolege!

heh gdybym wiedzial to podjechalbym swoja

bylem blisko

kolega Maxiu udziela się tez na forum srtw, prawda?

Cytat:
2004-11-02 16:15:38, bauer pisze:
heh gdybym wiedzial to podjechalbym swoja bylem blisko

Tzn czym, bo fotki Meganki w profilu nie są wesołe. Jest już reanimowana, czy odeszła do historii? No i co znaczy blisko?

Cytat:
2004-11-02 16:22:19, ASV pisze:
kolega Maxiu udziela się tez na forum srtw, prawda?

Już tam udziela, po prostu od czasu do czasu coś napiszę... odpowiem... (avatara mam identycznego).

Udzielam się bardziej w IKP (Internetowym Klubie Punto)

[ wiadomość edytowana przez: Maxiu-Punto dnia 2004-11-02 16:25:40 ]

ja tez witam nowa kreffff

Skoro wszyscy sie witaja to witam i ja

Cytat:
2004-11-02 16:24:32, Maxiu-Punto pisze:
Już tam udziela, po prostu od czasu do czasu coś napiszę... odpowiem... (avatara mam identycznego). Udzielam się bardziej w IKP (Internetowym Klubie Punto) [ wiadomość edytowana przez: Maxiu-Punto dnia 2004-11-02 16:25:40 ]

Wiem wiem, dawałeś mi linka do IKP. A teraz zgaduj kto ja jestem haha

Cytat:
2004-11-02 18:01:05, ASV pisze:
Wiem wiem, dawałeś mi linka do IKP. A teraz zgaduj kto ja jestem haha

Gotti

Ale zescie sie rozpisali wszyscy. Czytam czytam i skonczyc nie moge Rowniez witam serdecznie. Widze ze wizytowki sie przydaly dla klubu

No ba pewnie, że się przydały

No a ciekawe dlaczego ta wizytówka tak ładnie pachniała