| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2004-09-28 13:23:24 jak w temacie...bo mi tylko lewe wszystkie espero mialy podgrzewane lusterka? dzieki pozdrawiam |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-09-28 14:45:00 U mnie podgrzewają sie 2. Ale prawe (od kierowcy) słabiej. Musisz rozebrać lusterko (patrz porady na stronie klubowej) i posprawdzać czy dochodzi prąd do "taśmy" grzewczej. I tu jeżeli jest prąd to jest zrypane ogrzewanko (grzałka), a jeżeli nie ma |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-09-29 02:23:04 C.O. działa z założenia na oba trzy lusterka.... |
Krzysztof_L Warszawa | 2004-09-29 11:38:27 Podgrzewa się jedno, i drugie tak samo.
Pozdr. |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2004-09-29 12:32:51 Na razie działają obydwa, ale w zeszłym tygodniu miałem ciekawe przeżycie związane z lusterkiem (lewym). Jechałem dość wąską drogą. Zwężenie robi się nie wiadomo skąd przy bloku byłego PGR'u w Pilaszkowie. Spotkałem się z Clio II lusterkami. Ja się zatrzymałem a ten baran chyba myślał że jedzie komarkiem i ma 70 cm szerokości. Na szczęście dotknęliśmy się tylko "Grubością lakieru" ale i tak wyskoczyła mi szyba lusterka - trzymała się tylko przewodów. Ciekawe co by było z kierunkowskazem z lusterka gdybym jechał mercedesem? I tu znowu potwierdza się wyższość koreańskiej myśli technicznej nad szfabską... |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-09-29 13:08:20 Teraz robią takie rzeczy z poliwęglanów, które są znaaacznie mocniejsze od plastiku, z którego są wykonane lusterka
Nasze reflektory też są z poliwęglanów. Efekt - znane przypadki, gdy po stłuczce szybki całe, ale zmiażdżone "tyły" reflektorów. |
![]() zrgregor Daewoo Carrera GLX 1 ... Trójmiasto | 2004-09-29 20:48:33 Ja, kupując swore espero miałem działające tylko lewe a że jeszcze nie wiedziałem jak się dostać do lusterka pojechałem do ASO coby coś z tym zrobili (zbliżała się zima). Majster rozkręcił lusterko i okazało się ze w kostce są 4 piny zamiast 5. Majster zaczął kręcić nosem, że zamych kostek nie wymianiają, kostka jest nienaprawialna, może mi wstawić używaną skorupę Tak więc njlepiej weź miernik/żarówkę/cokolwiek na 12V i podłącz najpierw do styków przy wkładzie lusterka, jak tam będzie cisza to potem kostka i dalej do źródła. Muszą ci działać oba. |