Czy ktoś kupi moje Espero - 130kM?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie pytanie bo mam okazje kupić Passata 1,8T .... a więc czy ktoś wie albo chce. Oczywiście tecznicznie auto jest w 140% sprawne..... cena myślę że w granicach 19 tys.km....
Jeżeli ktoś poważnie by go chciał to dzwońcie 0-504-112-077.
Od razu mówie że za 15 tys to wole go zostawic żonie..

Cytat:
2004-08-31 15:02:21, MaciekGT pisze:
cena myślę że w granicach 19 tys.km....

Znaczysię mam tyle km przejść, przejechać, a może co innego

Tak swoją drogą to patrzcie co się porobiło. Ostatnim adminem zostanie chyba Bartek1112 i będzie przewodniczył klubowi Espero w likwidacji

kurcze....2 tyg temu bym sie pokusil bo szukalem espero 2.0 i nawet ogladalem takie za 17 tys, ale pechozol

Ps czemu nie 2 tyg wczesniej Maćku

Cena może być w Euro jak kogoś stać ale pln by mi wystarczyły....
A Tobie to by chyba nie sprzedał, bo byś potem zrzędził że Ci się płyn w spryskiwaczy skończył albo antena nie wysunęła do końca itd.... wolę nie miec tego w życiu

Cytat:
2004-08-31 15:09:57, Petersen pisze:
kurcze....2 tyg temu bym sie pokusil bo szukalem espero 2.0 i nawet ogladalem takie za 17 tys, ale pechozol

Ps czemu nie 2 tyg wczesniej Maćku

Mnie dopiero dzisiaj doszła ta świadomość że byc może mam okazję zamienić auto na lepsze auto...
Ale pytajcie po rodzinie znajomych a nawet wrogach..

Coraz więcej klubowiczów wymienia Esperaki na lepsze ! A mówią, że mamy biedny naród

Cytat:
Mam takie pytanie bo mam okazje kupić Passata 1,8T

MNIAMMMMMMMMM, cudny silnik.
Po chipie będzie z tego rakieta

Cytat:
2004-08-31 15:25:26, -JACO- pisze:

Aż się muszę wypowiedzieć..... TY SPRZEDAJESZ???? no, no, no nieładnie Ja właśnie biore kredyt na kwote 350tys i moje espero jeszcze będzie jeździło ok 25 lat

Olo

Cytat:
2004-08-31 15:25:26, -JACO- pisze:
Cytat:
Mam takie pytanie bo mam okazje kupić Passata 1,8T

I z nowym zawiasem.

Seryjny to lekka kanapa

Gratuluję mądrej decyzji raz jeszcze !

Cytat:
2004-08-31 16:03:17, OloW pisze:
Aż się muszę wypowiedzieć..... TY SPRZEDAJESZ???? no, no, no nieładnie Ja właśnie biore kredyt na kwote 350tys i moje espero jeszcze będzie jeździło ok 25 lat

Olo

Olo sypnij mi z tysiaka
Nawet nie zuważysz

Nadeszły ciężkie czasy na sprzedaz samochodu. Niestety import skutecznie obniza ceny i coraz bardziej pokutuje przekonanie, że lepsze jest dobrze dotarte auto niemieckie niz troche mniej wyjezdzone koreańskie. Tak jak jeszcze pół roku temu nie miałem obaw, że uda mi sie kiedyś sprzedać espero za przyzwoite pieniądze, tak teraz mam coraz wiecej obaw. Wystarczy popatrzec na allegro. Duży podaż esparaków, zainteresowanie minimalne. A widzicie tam jakies ciekawe oferty - każdy kreci nosem.
Cóż, nasz rynek powoli równa do reszty Europy, gdzie uzywane auto traci duzo wiecej na wartości, niz było to dotychczas w Polsce. Taka tendencja juz sie chyba nie zmieni, wiec trzeba się z tym pogodzić i jezdzic dalej lub pchnac auto do ludzi za tyle ile dają.

gratuluje zonie..bedzie fajnym esperaczkiem jezdzila

Cytat:
2004-08-31 20:47:49, qbaj pisze:
gratuluje zonie..bedzie fajnym esperaczkiem jezdzila

Kuba masz kolejne piwo u mnie

Tak sobie myślę że pewnie dwa razy tyle bym wziął jak bym otworzył sklep z częściami.....

cos w tym jest maciek co mowisz..no ale przeciez nie tuningowales go dla pieniedzy wiec chyba jak nie uda ci sie sprzedac za ta cene to nie bedziesz zaskoczony

a tak bardziej formalnie..jak juz mamy pytac znajomych to moglbys strzelic jakas specyfikacje..przebieg itp..byloby latwiej..bo jakkolwiek twoje espero jest na czele popularnosci w klubie to jednak nie kazdy wie co i jak

zolti co do browca..to jak ilosc dojdzie do calej kraty to podrzuc mi do wawy

Zamieściłem ogłoszenie na Allegro..poczekamy zobaczymy..
Allegro

Powypadkowa przeszłość chyba nie będzie robić problemów

Cytat:
2004-09-01 00:33:06, Zoltar pisze:
Powypadkowa przeszłość chyba nie będzie robić problemów

Mam pełne badanie geometrii, miesiąc po naprawie i jest lepiej niż z fabryki.... tak panie naprawili
Kłamaś nie będe że bezwypadkowy bo to widać...

Tu też coś jest

tak na marginesie - polecam ten samochód

[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2004-09-01 01:02:48 ]