MotoNews.pl
5 Kupno samochodu do 45 tys. zł przede wszystkim ekonomiczny.. (63519/0) - NT

Kupno samochodu do 45 tys. zł przede wszystkim ekonomiczny..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!

Potrzebuję kupić samochód mozliwie jak najszybciej, ale nie chcę popełnić fatalnego błędu.. słabo się znam na samochodach..
To nie może być mały samochodzik.. bo dziecko w planach..
Musi być tani w użytkowaniu czyli nie psuć się, mało palić, diesel lub moze gaz. Dobrze by było gdyby dało się jeszcze zakupić do niego ubezpieczenie w pakiecie, stosunkowo niedrogo oczywiście (nie mam zadnych zniżek!). Fajnie żeby się jeszcze podobał mojej Żonie )))
Jak już napisałem mogę wydać do 45 tysięcy zł.
Na co warto zwrócić uwagę?

Dosc spory wybor

Ja bym kombinowal w strone Volvo kombi, powinno sie dac kupic do 5 lat (pakiet) jakiegos ladnego sprzeta.

O np taki ladniutki i nawet tanszy niz 45 tys zl

Volvo 850 "gaz sekwencja" 2.5 1996 r.
Jedyny minus to rok szlak trafil pakiet bo zdaje sie do 5lat moze byc pakiet

pozdr

Zależy czy zamierzasz kupić samochód nowy czy używany. Zarówno jedna jak i druga opcja ma swoje plusy i minusy. Z nowych wybór będzie raczej mały, z używanych to poprostu poezja.

peugeot 307 HDi 2001r. lub focus 1.8 TDCi..

Hallo,tu Adalbert. Ja tez bym sie przychylil do propozycj Kolegi i zaproponowal Ford Focus 1,8 TDCI Kombi,bo rodzina sie powiekszy,jak pisales.Idealny samochod na polskie "dziury" a i pierwsze miejsce w niezawodnosci tez juz zdobyl(niestety na razie tylko w Niemczech).Tylko nie zapomnij,jak juz to tylko kup nowoczesna technologie,tzn.,Motor musi miec oznaczenie TDCI-Common Rail -wspolny wtrysk paliwa do wszystkich cylindrow.Wybiez , jezeli sie zdecydujesz na ten Modell,90 PS-90-cio konny silnik .Zycze powodzenia i napisz co zrobiles.Adalbert