MotoNews.pl
6 Ślady FSO w MTV, kto by pomyślał:))) (71161/27) - NT

Ślady FSO w MTV, kto by pomyślał:)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oglądam sobie wczoraj TV, jest po 20.00, załączam MTV Classic, właśnie leciało LPW dla niewtajemniczonych Lista Przebojów Wszechczasów, program prowadzony przez Marka Niedźwieckiego, co sobota od godziny 20.00 Przed każdym numerem jest dosłownie jakaś króciutka migawka.
Zgadnijcie co było na jednej z nich???????

FSO Polonez 2000 Turbo grupy B na jakieś pokazówce, jadący slalom bokami

ciekawa była ta zjawka?
ale w MTV, to jest troche dziwne

Jak się widzi szczytowe osiągnięcie działu sportu FSO pięknie zamiatające tyłem to... po prostu jest bosko

A czy zwróciliście uwagę, że na jednej z migawek na TVN Turbo (takiej cyklicznie powtarzanej) jest scenka ze zlotu? Jak dobrze pamiętam to z bicia rekordu pojemności Fiata

tez to widzialem i pisalem juz o tym na forum, hmmm a moze na fso ptk pisalem, a tu nie

Ale z którego zlotu - 2003 czy 2004?

Poldek kręcący bączka w liście Niedźwiedzia na klasyka jest jedna z migawek obrazujących Polskę lat 80tych. Kolejne piosenki na liście są poprzedzone takim właśnie krótkim dżinglem składajacym się z kilku migawek: koleś z kostką rubika, winyle, dyskoteka a'la 1986, pokaz mody itp. Jest też scena jak koleś grzebie w malcu na jakieś wielopasmówce, a później macha na niego ręką w geście zrezygnowania. To niestety tylko przerywnik.
M

Cytat:
, co sobota od godziny 20.00 Przed każdym numerem jest dosłownie jakaś króciutka migawka. Zgadnijcie co było na jednej z nich??????? FSO Polonez 2000 Turbo grupy B na jakieś pokazówce, jadący slalom bokami

Od jakiegoś roku-dwu lat tak jest. Przy czym ja też prawie w ogóle już nie oglądam MTV no chyba że w/w Niedźwieckiego.

Program LWP jest już długo, ale jakoś nie dawno wpadłem na pomysła, żeby się tym pochwalić