MotoNews.pl

PRZEWODY WYSOKIEGO NAPIĘCIA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć! Znowu muszę liczyć na pomoc w necie, bo jak nie w serwisie to gdzie!!! Pozdrowonka Wszystkim! Pomóżcie w problemie! Poszukuję przewodów wysokiego napięcia do Hyundai Pony GT 1995 r. 1,5 16 V DOHC, typ silnik G4FKS - moc 78 KW wersja francuska. Przewody są tylko 2/uwaga tylko 2/na 1 i 3 cylindrze na pozostałych są cewki.Może ktoś ma podobne autko byłbym wdzięczny za informację gdzie mam już szukać tych przewodów, bo serwis podchodzi do mnie jak do intruza/ samochód inny, nietypowy,nie możemy znależć itd/ już od lutego, a instalacja gazowa strzela jak głupia. Pomóżcie, bo szkoda mi autka i nie chodzi tu o kasę, bo moga być nawet z Iraku, aby pasowały....Autko nie sprawia praktycznie żadnych problemów, niestety części mają prawo się zużyć. Czekam na info... i Pozdrawiam! Mój mail ewentualnie: slawekb1@interia.pl

nie wiem gdzie dostać ale tymczasowo owiń przewody taśmą izolacyjną (materiałowo gumową!!) i ewentualnie włóż w peszle. Nie będą to nowe kable ale zminimalizujesz choć trochę częstotliwość strzałów.

Medbryt

Ja kupiłem do lantry w tej firmie, goście robią na miejscu przewody. aczej zatem odpada ryzko, że będą zleżane. Mnie też strzelało jak wściekłe, a kupiłem niby dobry zamiennik...

CZEŚĆ! WITAJCIE!!! Problem przewodów w końcu się rozwiązał... Zrobiłem zdjęcia, pogrzebałem w necie i znalazłem sklep w Warszawie KIMOTO - ciągają częsci bezpośrednio z Korei. Obsługa, przesyłka - bez problemowa, a ceny części - już Wam mówię. Na przykładzie swoich przewodów wys. nap. Informację ze sklepu dostałem po 4 godzinach od wysłania emaila. Cena kpl 2 szt - 88 zł. SERWIS(brrrrr) W jednym miejcu/suwałki/ otrzymałem, nie powiem po jakim czasie telefon, że nie są w stanie mi pomóc???? Olsztyn, bardzo miła Pani, która widać, że zna się na rzeczy telefonicznie poinformowała mnie, po "jakimś" czasie, że przewody są do odebrania w cenie: 77 zł za sztukę razem 144 zł. Niestety wymiana przewodów pomogła tylko trochę, prawdopodobnie problem tkwi w cewkach w.n. - niestety tego nie potrafię sam sprawdzić!!! Pozdrawiam !!