Lasowiak 3 pazdziernika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam caly klub do ogladania Lasowiaka.
A o godzinie 13:30 zapraszam mozemy sie wystawic na placu przed Domem Kultury. A o 14:00 jest na ulicy przed Domem Kultury odcinek specjalny. Opublikuje wiecej informacji na ten temat. A wczesniej beda gdzie indziej odcinki na ktore mozna sie wybrac i poogladac.

Licze na was ze jak ktos moze to postawi furke na tamtym placu i zaczniemy reklamowac zlot!

No i jeden z nas startuje

powinienem sie pojawic na placu przed Domem Kultury

i ja tez sie pojawie moja furka

bład o 14:00 bedzie rozgrywać sie pod wiaduktem przejazd czytalem na palakatach !!

może tez wpadne jak nie pójde na studia:0

RZESZOWIAKU !!!!!!!!!!!!!!!!!

Czyli chcesz powiedziec ze i na tym lasowiaku bedzie proba pod wiaduktem?????

Na jakim plakacie to czytales???

A kto wymyślij żeby to robić 3 października. Ludzie na studai wyjeździają, a STW niestety nie jest miastem w którym znajduje sie dużo (dobrych) uczelni

Cytat:
2004-10-01 12:20:20, slaweczek pisze:
A kto wymyślij żeby to robić 3 października. Ludzie na studai wyjeździają, a STW niestety nie jest miastem w którym znajduje sie dużo (dobrych) uczelni

Ale w sumie rozpoczęcie roku jest w poniedziałek i to na dodatek na uczelniach nie ma zwykle zajęć wtedy więc chyba aż taki zły ten termin nie jest...chociaż sobota byłaby lepsza napewno

Ja niestety nie pojadę mimo że w tamtym roku sobie obiecałem, może jakiś supersprint kiedyś...A może ktoś nie ma pilota ?

Może dajcie więcej informacji?
Nie widziałem żadnego plakatu a w necie niewiele się pisze na ten temat. Thx.
T

czytałem na sklepie u tyzana na wojska polskiego !!

No to zajebiście, teraz wszystkie sklepiki w SW będę przeszukiwał żeby się dowiedzieć który jest u tyzana)))))
Napisz o której się zaczyna i wogóle co wiesz (tylko o rajdzie nie o sklepiku)))).
Dzięki
T

Bardzo mi zalezy zeby kazdy klubowicz w miare mozliwosci pojawil sie na placu przed domem kultury przed godzina 13:30. Bedzie to jakby reklama klubu i zlotu i moze pozwoli w pozyskaniu sponsorow.
Odcinek specjalny odbywa sie pod wiaduktem czyli nie daleko a rampa bedzie przec domem kultury czyli kolo nas.
Kazdy kto bedzie chcial ogladac odcinek specjalny bedzie mogl zostawic autko pod moja ochrona gdyz ja bede stal i pilnowal auta przed domem kultury.

Chlopaki naprawde mnie wzielo i robi duzo zeby bylo nam lepiej

napisze teraz o Lasowiaku co i jak !!

10:00 start z pod placu mdk w Stalowej Woli
10:20 pruby sprawnościowe w powiecie Stalowowolskim
14:00 pruba medialna pod wiaduktem
18:00 zakończenie pod mdk

Adam jak masz jakas wolna naklejke klubowa to zapodaj ja do mnie to na mojego wrc nakleje

ja sie napewno pojawie

Cytat:
2004-10-01 23:20:36, sq8jx pisze:
Adam jak masz jakas wolna naklejke klubowa to zapodaj ja do mnie to na mojego wrc nakleje

to wiem i zapodam

Wezme aparacik to popstryjam troszke fotek. Juz sie laduja bateryjki To do jutra

Cytat:
2004-10-02 20:04:29, Lo3eK pisze:
Wezme aparacik to popstryjam troszke fotek. Juz sie laduja bateryjki To do jutra

Nom moja cyfrówka już czeka wszystko naładowane tylko pstrykac do juterka!!!!!!

Cytat:
Bardzo mi zalezy zeby kazdy klubowicz w miare mozliwosci pojawil sie na placu przed domem kultury przed godzina 13:30. Bedzie to jakby reklama klubu i zlotu i moze pozwoli w pozyskaniu sponsorow.
Odcinek specjalny odbywa sie pod wiaduktem czyli nie daleko a rampa bedzie przec domem kultury czyli kolo nas.
Kazdy kto bedzie chcial ogladac odcinek specjalny bedzie mogl zostawic autko pod moja ochrona gdyz ja bede stal i pilnowal auta przed domem kultury.

Chlopaki naprawde mnie wzielo i robi duzo zeby bylo nam lepiej

OK Pingu to ja sie tez pojawie

A w ktorym miejscu dokladnie bedziemy stac pod ta buda
i moze tak wczesniej by sie spotkac gdzies ?

Panowie trzymajcie kciuki za mnie w moim debiutanckim starcie w bardziej "profesjonalnym" kjs'ie. Jest lekki stres no ,ale bez tego nie bylo by takiej frajdy. Mam jednak nadzieje ,ze autko mnie nie zawiedzie i oczywiscie moje "jakies" umiejetnosci wystarcza do tego ,aby zaliczyc wszystkie odcinki. Pozdrawiam i do zobaczenia jutro.