Ratunku, szukałem wszędzie i już nie mam złudzeń. Help!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Facet naprawiał mi kolumne w moim Espero 2.0, 97 i w drobny mak rozwalił szybę na zegarach na desce. Cała Polskę poruszyłem i NIC!!!! Jak ktoś może pomóc, proszę, błagam - może być z kompletem zegarów! Ratujcie...!!!!

Spokojnie jak na wojnie, szybka jest na Towarowej w Warszawie

przynajmniej byla na towarowej..nie pekaj jak ta szybka ona jest tania..30-40 zeta..ja ci moge wyslac swoja za darmo..ale jest nieco peknieta tylko ze nie w drobny mak..taka rysa na pol obrotomierza

ale doradzam kupic tu..maja ta szybke i ci wysla..dowiedz sie szczegolow i uszy do gory

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2004-10-06 22:41:45 ]

w Chorzowie na Truchana powinna byc... a jak nie to moze cos załatwie z uzywki a tak apropos... mam juz swój sklep z czesciami DU i nie tylko....

czarus..ty serio masz sklep?? taki no wiesz..z lada kasa fiskalna i czesciami DU?? wow

Jesli tak, to jestem w domu..... Czruś pamiętasz jak wódkę razem piliśmy ??

spokojnie panowie... wszystko mam własnie moi rodzice trenują na Subiekcie sklepik jest.. od poniedziałku jezdze za towarem.. Po dłuuugich dyskusjach z rodzicami .. ustaliłem iz dla klubowiczów czesci bedą tansze oczywiscie nie bedzie sie wam opłacało kupowac jakichs pierdól... typu jakas srubka czy cos w tym stylu.. bo przesyłka bedzie kosztowała tyle co czesc ale jak cos bede załatwiał.. w miare mozliwosci to co ktos bedzie potrzebował... mam namiary na firme.. która handluje czesciami blacharskimi... maja nowe do espero... takze jak cos... walcie jak w dym bede starał sie pomóc...

JACO... my cos pilismy ?? hehe paaaamietam pilismy... nie tylko wódke ...