Będę w Wawie-spot 27.09

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
otóż w poniedziałek 27 będę w stolicy,wiec mozna by zrobić mały spocik
w Warszawie musze być na 16,zleci mi z póltorej godziny-max. dwie,więc od 18 będę miał czas
będę na ulicy Ciasnej,
gdzie w takim wypadku byloby najlepsze miejsce na spocik?galeria Mokotów?patrzylem na mapie,że dośc prosto bym tam trafił z Ciasnej
nie znam sie kompletnie,wiec czekam jak cos to na inne propozycje.
pzdr
grzesiek

A Ciasna jest gdzieś w okolicach Galerii Mokotów?

Ciasna jest niedaleko starowki
ale ze względu na to,że moze będę na racławickiej nocował,albo wpadne tam odwiedzic siostrę,wiec wydało mi się,ze galeria mokotów to dobra lokalizacja

dojazd jest chyba dosc prosty i to jedyne miejsce które mi wpadło do głowy,dlatego mowie,aby podawac inne propozycje-jakos dojade,a jak nie to od czego są telefony

ale w galeii mokotów są dzikie tłumy ludzi, proponuję galerię best mall na skrzyżowaniu Powsińskiej i Bonifacego.

Mi tam wsio rybka każda lokalizacja, ale w pon. będę wolny od. ok. 19.30 dopiero. Jak się jeszcze będziecie spocikować -> postaram się dojechać.

No i gitara,jakos trafie widze na mapie że to mniej więcej w tą samą stronę trzeba jechać.

proponuje na wyrost-18.30
bo pewnie zanim znajde lokalizacje,to troche mi zejdzie,a gdyby mi się udało kilka minut wcześniej,to też nie problem poczekac
teraz tylko: gdzie w best mallu? jaki punkt orientacyjny wybieramy?jakas restauracja,czy fast food?
czy moze Mariuszowa kręgielnia?

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2004-09-23 23:36:34 ]

zjeżdżasz na parkig podziemny, jest tylko jeden wjazd. i od razu skręcasz w prawo i w prawo... tam bedziemy czekać

aha,ok będe szukał
drukne se mapke z dojazdem i bedzie dobrze,chyba ze ktoś mi poradzi jak najlepiej dojechac z ul.Ciasnej(numeru nie znam)aby chcoaiz częsciowo -jesli jest taka możliwosc-ominąć korki,chyba ze o 18 juz jest po godzinach szczytu-tak jak w Białymstoku,ale to byłby sen

... a potem będziecie pewno przeprowadzać drobną konsumpcję, gdzie Was znajdę (jeśli dam radę dojechać).

MArio, tam gdzie zwykle

to juz jutro
kto planuje wpaśc na spocik?

ja.

Cieszę się niezmiernie

... i może ja (ale później, jak będziecie w... jadłodalni ).

Poczekamy

a przy okazji- co tam dobrego mozna zjeśc?polecacie jakieś mięsiwo?

np. mc'srack... fuj

Ja jestem dziś zajęty, więc niestety nie wpadnę!
Życzę miłego spotkanka!!

Pozdrawiam!

Cytat:
2004-09-26 23:58:23, Grzesiek pisze:
Poczekamy a przy okazji- co tam dobrego mozna zjeśc?polecacie jakieś mięsiwo?

Quasi chińszczyzna, czy też shoarma (czy jak się to pisze) w Sfinksie jest w miarę zjadliwa.

Jeśli ktoś ma ochotę na jakiś seans filmowy po jadłodalni -> zapraszam (ja się wybieram potem - korzystając z okazji bycia w tym przybytku konsumpcjonizmu stosowanego - na "Vinci" Machulskiego -> w grupie będzie raźniej).

przybyliśmy, pojedliśmy, pogadaliśmy... BYł Grześ, Stegienny, Mario i Ja z Magdą.
MArio jak obiecał tak zrobił: poszedł do kina
Grześ nie zmęczył mięsiwa i nie odwiedził siostry...

ano własnie siadłem do kompa
wracałem do domu póltorej godziny od shella w Markach

Panowie-dzięki za przybycie było bardzo miło

owszem,nie dalem rady zjeśc całego jedzenia,ale cóż,chyba za duze porcje tam dają