| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-15 13:23:32
Szkoda, że mam tak daleko... A co do logowania to klikajcie tu... Logowanie Gazownicy walcie na hamownię po prawdę... |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-15 16:14:33 A po co mam się dołować w święta? Na LPG ma mi się ekonomiczniej jeździć, a nie muszę mieć 12s do 100 |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2002-12-15 17:19:30 OOOO JADE 50zł to przeboleje.....a w piętek 20 robie przegląd.....pewnie skoncze w poniedziałek.....to może odrazu pojade na hamownie.... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-15 17:33:10 Fajnie!!! tylko skad taki nagly przyrost dobroci u Chojnackiego, bo ceny to u niego do najniższych nie naleza ? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-15 17:47:18
Pewnie mało chętnych sie zrobiło, hamwni jest coraz wiecej. Zresztą jak przyjedzie z 200 aut przez te kilka dni, to i tak nieźle zarobi. Tymbardziej, że duża część nigdy by się nie zdecydowała na badanie... Kto z naszego forum jest skory wywalić 250 zł za badanie...? |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2002-12-15 18:19:06 Nie rozumiem, po jakiego grzyba potrzebne by mi były te wyniki z hamowni, za te 50 zł to wolałbym już kupić kilka kilogramów ptasiego mleczka i najeść sie go aż po samą kokardę. Promocja na święta - no cóż każdy orze jak może. |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-12-15 18:38:07 A my, biedni uzytkownicy 1.5 nadal nie wiemy jak wygladaja nasze krzywe... "Aby wiedzieć kiedy trzeba zmienić bieg musisz wiedzieć jaki masz przebieg momentu w funkcji obrotów, a najlepiej mieć to w postaci tabeli, z której odczytasz jaka wartość ma moment przy danych obrotach. Dodatkowo trzeba znać przełożenia poszczególnych biegów (przelożenie główne jest const. więc pomijamy), jak i wartość o jaką spadają obroty przy konkretnej zmianie (obliczyć z przełożeń lub sprawdzić). Mając te dane mnożysz moment x obr x przełożenie biegu i wychodzi Ci jakąś liczba, porównujesz ją z liczbą która wyjdzie przez pomnożenie momentu x obr x przelozenie następnego biegu. Jeśli ta wartość z "pierwszego" biegu jest wciąż większa, to znaczy, ze przy obrotach (dla których liczysz) nie zmieniasz jeszcze biegu na wyzszy." Fragment z tej strony. |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2002-12-15 19:59:41 Ok, ok, ludzie na ten temat prace doktorskie piszą, a ja bym żałował nedznych 50 zł Co do zmiany biegów to korzystam ze starej sprawdzonej metody "na ucho" |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2002-12-15 21:17:41 Dlaczego taka promocja... ??
Ktos ostatnio pisal ze mieli wylaczona hamownie. Zalozyli sobie nowa. Producent dal gwarancje na nowe czesci to teraz daja w palnik zeby jak najbardziej to wykorzystac... Czysta ekonomia, a ze przy okazji robia promocje to inna sprawa... zreszta... jak znam Polakow to juz nie ma tam miejsca wolnego... beda koczowac trzy dni wczesniej zeby stanac w kolejce... Pamietam jak jakas firma wczasowa zrobila promocje w 5 miastach w Polsce. Ludzie z Wawy jechali do Łodzi po to tylko zeby miec wieksza pewnosc ze wyjada... PARANOJA |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-15 21:55:28 To znowu ja MaciekGT Co do pobudek Chojnackiego to sprawa jest prosta. Otóż przed i po świętach nie będzie miał prawie żadnych aut do roboty więc miał dwa wyjścia: 1. rozpuścić pracowników, bo po co mają siedzieć i dłubać w nosie 2. wymyślić jakąś akcję która da im jakies zajęcie.. Koszt hamowania normalnie wynosi 200zł ale bynajmniej nie po to kupił hamownię żeby na niej zarabiać ..... to jest jego podstawowe narzędzie pracy!!!! - inni używają obietnic lub czarów Nie rozumiem Was czasem, macie możliwość zweryfdikowania swoich odczuć a niektórzy z Was reagują na to wysypką Kto nie chce to nie.. nic na siłę.. |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2002-12-15 22:11:49 spoko ja pojade Odnośnie logowania - wywal wszystkie pliki cookies motonews.pl z komputera przy zamkniętej przeglądarce.........i zaloguj się powinno być lepiej |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-15 22:27:43 Tomek M. w piątek 20 robisz przegląd u wujka??? Bo ja wstawiam do niego swoją esperynkę w środę po południu i w miarę możliwości to odbieram albo czwartek około 17 , albo piątek koło 17... może się spotkam, choć w piątek nie będę miał za dużo czasu co do hamowni to ja odpadam, już się pogodziłem że moja esperynka to nie rakieta... |