| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dawciol HF MEMBER Hyundai Pony GLS Piekary Śląskie | 2004-09-15 16:12:43 u mnie zalezy na jakiej stacji na sajdexie (polecam dobry gazic maja) 1,71 , bp 1,83 kam-gaz 1,82 |
paq Accent Sportive Sosnowiec | 2004-09-15 17:39:15 Oj szanowni koledzy Ceny Gazu zaleza od glownego czynnika, na ktory malo kto zwraca uwage. A mianowcie. Jesli na stacji jest napisane AUTOGAZ--> nalezy sie spodziewac gorszej jego jakosci a takze nizszej ceny. Nawet gdybysmy udowodnili ze nie spelnia on wymogow to i tak nic nie zrobimy bo to "NIBY NIE LPG" Jesli na stacji napisane LPG, to zazwyczaj stacje ostro staraja sie trzymac rygory. Jednak slowo "OSTRO" mozemy sobie zmienic na "TAK SOBIE ALE LEPIEJ NIZ AUTOGAZ". Zatem uwazajcie gdzie tankujecie. |
doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-09-18 11:28:09 u nas 1.86-1.95zł ..niestety rośnie. mam nadzieje ze przy 2zl sie zatrzyma. |
zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2004-09-30 11:51:12 To moze trzeba pomyslec o instalacji na METAN jest polowe tanszy ,z tego co slyszlem to we wloszech na tym jezdza |
jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2004-09-30 12:39:19 Sprawa jest prosta.
W tym kraju nie mozna jezdzic samochodem, nikt nie dba o srodowisku w tym kraju dba sie tylko o kase w budzecie ktory i tak z roku na rok ma coraz wieksza dziure. Przyklad: Gaz: jak benzyna drozeje to kierowcy mniej jezdza byle zaoszczedzic. Mimowolnie czesc z nich przesiada sie na gaz i tu zamiast sie cieszyc ze p[aliwo ekologiczne itp, to rzad odrazu ma pomysly skoro mniejsze wplywy do kasy Panstwa z benzyny to podnosimy akcyze na gaz tak zeby zrownowazyc niedobor. Na poczatku roku gaz kosztowal 1,20 a teraz prawie 2 zł wytlumaczcie mi te podwyzki??????? Autostrady: zeby je zbudowac to trzeba bylo od kazdego kierowcy w paliwie wziasc danine w postaci oplaty paliwowej. I co ??? i tak jak zostanie wybudowana autostrada z moich i waszych pieniedzy to myslicie ze za darmo bedziemy jezdzic po tych drogach??? Budowe autostrady zaczyna sie od umiejscowienia punktu z bramkami tak zeby potem jeszcze raz za kazdy przejazd placic przeciez to jest rozboj w bialy dzien??? to albo budujemy autostrady z naszych pieniedzy albo placimy za przejazd a nie jedno i drugie. Po wybudoaniu autostrad nikt nie zniesie oplaty. Sory za rozpisanie sie ale musialem sie jakos wyplakac |
Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2004-10-02 01:40:40 Ja dzisiaj na BP zobaczyłem 1.99 zł. Bez komentarza.
Mamy najdroższy gaz w Europie. Planowany jest wzrost akcyzy o 10 % co może (czyli tak się stanie) podnieść cenę o ok 5%. |