Ta lada mi się podoba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

ona ma wiadro na masce
ROTFL!!!!!

oczywiście rzecz gustu, ale sam wole się nie wypowiadać bo i po co szkoda słów

pomalować ją na czarno i świetny karawan będzie !!a ostatnimi czasy zmarłych nie brakuje więc napewno nie będzie próżnować

Nie jestem specjalniym wielbicielem żyguli ale to już tragedia , kto to wymyślił

Hehe jak on na krawezniki wjezdza ?
A tak fotka to z Polski

wyglada jak autko Pana Kleksa... ale by sobie koledzy z wiejskiego tuningu pouzywali... takiego czegos chyba jeszcze nie widzieli...

Chyba się im zdjęcie odbliło

wiadro wymiata

ech... podobno z gustami się nie dyskutuje, ale... tak spieprzyć takie auto... fuj.

Niby fakt, ale bierzmy pod uwagą że to dzieje się w Rosji - a tam Żiguli traktowane jest ja u nas stary maluch. Podejrzewam jednak że te Łady szybciutko znajdą się na stronce WT

Jest więcej takich kultowych wynalazków:
null.

Ciekawe, czy spojlery z kartonu czy może profesjonalnie wykonane z blachy. Wiadro tez jest super. Jestem za, mi sie podoba

Jak tak można było skrzywdzic samochod

Cytat:
2004-08-16 13:54:56, Maykel pisze:
Jest więcej takich kultowych wynalazków:
null.

Ta srebrna samarka niczego sobie, oczywiscie gdyby nie ten spoiler a'la DTM... piekne felgi ))

Natomiast reszta... no coz.. szkoda gadac..

Normalnie szkoda słów. Trend tuningu śmietnikowiec!

A więcej takich tuningowych wynalazków właśnie tutaj godne uwagi są lampy "lexus look" własnej produkcji zastosowane w Samarce

a widzieliście co ma ta 2101 kombi na tylnych światłach stopu??
ja dopiero teraz zauważyłem

Cytat:
ta 2101 kombi

Czyli innymi slowy 2102

Cytat:
a widzieliście co ma ta 2101 kombi na tylnych światłach stopu??

W kwestii naklejek mozna jeszcze zwrocic uwage na te trojkatne nalepki na przedniej szybie...

[ wiadomość edytowana przez: misiekns dnia 2004-08-17 15:48:21 ]