| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-10 23:39:23 Panowie, i jak?
Nie warto było? Jakie są wasze opinie na temat tych 100 dni ? chcialbym wiedziec jako admin i moderator |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-11 00:10:01 Po tych stu dniach mogę stwierdzić kilka faktów:
1. Doczekaliśmy się zajebistego Forum z naprawdę dużymi możliwościami ! Doczekaliśmy się w końcu listy Klubowiczów i profilów każdego z nich, prywatnych galerii i czata... 2. Nasz Klub Espero w końcu zaczoł funkcjonować jak KLUB a nie jak to było wcześniej KÓŁKO DYSKUSYJNE czego dowodem mogą być koszulki i naklejki klubowe oraz częstsze zloty... 3. Nawiązaliśmy sporo kontaktów z innymi użytkownikami Espero z Polski i z zagranicy 4. Mamy większe rozeznanie w zakładach i sklepach i mam nadzieję, że w przeciągu kolejnych przyszłych stu dni poszerzy się nasza galeria... |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-11 08:36:34 tak , tak cała strono jest super. Wreszcie jest to coś co przypomina klub, acz kolwiek co do spotów jeżyku, to wcale nie jest jeszcze tak dobrze , od czasu rudnik widziałem tylko MaćkaGT i Tomka M. (tylko, albo aż |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2002-12-16 17:05:44 Idzie ku dobremu i jeśli trynd się utrzyma to będzie super. Choć już teraz jest naprawdę dobrze...
PS. Za dużó jest tych ołgłoszeń!!! połowa pozycji, namnożyłes o tych koszulkach i naklejkach ...podsumuj i zamieśc na stronie, ewentualnie załóż albo zostaw jeden post. |