| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mlac Skoda Octavia Tour T ... Kraków | 2004-09-30 14:03:34 Czy podczas jazdy na gazie auto ma/może brać trochę płynu chłodzącego??? Bo niektórzy twierdzą że tak. A mi nic a nic nie bierze.
Pozdr |
mlac Skoda Octavia Tour T ... Kraków | 2004-10-01 08:36:21 To że po założeniu instalki poziom płynu spada to normalne zwieksza sie przecież obwód. Ale schodzenie płynu w normalnej eksploatacji wydawało mi się dziwne. Ale jak zwykle wychodzi na to że 80% warsztatów "auto gaz" w Polsce jest niedouczonych i próbuje wymyślać teorie do swojej niekompetencji. U mnie na szczeście jest wszystko OK (tylko niepotrzebnie mi leży cała butelka płynu w piwnicy Pozdr |
mlac Skoda Octavia Tour T ... Kraków | 2004-10-01 08:47:33 To że po założeniu instalki poziom płynu spada to normalne zwieksza sie przecież obwód. Ale schodzenie płynu w normalnej eksploatacji wydawało mi się dziwne. Ale jak zwykle wychodzi na to że 80% warsztatów "auto gaz" w Polsce jest niedouczonych i próbuje wymyślać teorie do swojej niekompetencji. U mnie na szczeście jest wszystko OK (tylko niepotrzebnie mi leży cała butelka płynu w piwnicy Pozdr |
carinus LPG User Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2004-10-01 21:31:53 U mnie plynu zaczynalo ubywac z powodu nieszczelnosci na rozdzielaczach.Opaski troche poluzowaly sie i plyn powoli sie sączył po wężu na silnik.Dlatego wlasnie sprawdzil sie u mnie mit o ubywaniu plynu podczas jazdy na gazie.Wszyscy zazwyczaj twierdza ze ubywa ale nie sprawdza dlaczego tak sie dzieje. |