Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() mar125 (M) Furious Moderator 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2005-09-12 21:05:37 jeżeli podobnie sie ma nazywać to chyba Pyrzowice...a te są koło siewierza
w katowicach jest lotnisko sportowe na muchowcu(o ile sie nie pomyliłem ) [ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2005-09-12 21:09:02 ] |
![]() goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2005-09-13 10:44:08 tak jak poochaty mowi - naginaj A4 do gliwic, pozniej w gliwicach musisz sie przepchac przez gliwice (chyba ze juz polaczyli ten kawalek - ale watppie). naginasz caly czas na katowice (czy krakow) i jak wyjedziesz z centrum jedziesz ze 4 km i na swiatlach wpadasz na autostrade (nie sposob przeoczyc) znowu i ogien, przejzezdzasz przez katowice (tzn A4 ale przez widoczne centrum) i jedziesz jeszcze troche (w sumie bedzie kolo 30 km) i zjezdzasz na czestochowe (droga S1). jedziesz znowu ze 30 km i dojezdzasz do miejscowsci siewierz i dajhesz na swiatlach w lewo i dalej za znakami jescze z 15 km.
to droga troche na okolo od strony gliwic ale nie sposob sie zgubic, mozesz tez jechac z gliwic na tarnowskie gory i w tarnowskich w prawo gdzies odbic nie wiem czy na siewiezr czy mnoze na pyrzowice bedzie od razu, albo na czsetochowe (tedy nie jechalem). w kazdym razie na droge numer 78. i jakies 15 km i pownno byc odbicei na pyrzowice. ale nie wiem dokladnie bo ta druga droga nie jezdzilem. osobiscie wybralbym droge przez tarnowskie gory bo wyjdzie cie z 40 km chyba max a przez A4 przez katowice bedzie chyba z 70 jak nie wiecej. |
![]() M_L_O_D_Y Był 126p,Obecnie CC7 ... Poręba | 2005-09-13 16:18:35
Dokladnie...lepiej z A4 kierowac sie na Tarnowskie Góry a w TG dalej na siewierz droga 78. Po okolo 15 km bedzie drogowskaz w lewo na dojazdowa droge do lotniska. |