Nareszcie kupilem camry V6 z 97 roku 1-mz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co myslicie o zagazowaniu tego auta i jak najlepiej to zrobic o czywiscie instalka tylko Iv generacja.Pozdrawiam Automat

Gratuluje zakupu

Co do zagazowania to oczywiscie ze jestesmy za

Tylko wg wzoru

Dobra Instalka + Dobry Monter = 100% Sadysfakcji

pozdr

absolutnie odradzam,gaz toyotom szkodzi

Cytat:
2004-09-29 23:45:19, BartekJ pisze:
absolutnie odradzam,gaz toyotom szkodzi

Co to za farmazony panie sasiad

Nic nie szkodzi no way

pozdr

to byl taki zarcik,ale powaznie ludzie nie zakladajcie juz nowych instalek bo kto wtedy bedzie jezdzil na benie??szejki na calym swiecie sie zaplacza

Cytat:
2004-09-29 23:51:22, BartekJ pisze:
to byl taki zarcik,ale powaznie ludzie nie zakladajcie juz nowych instalek bo kto wtedy bedzie jezdzil na benie??szejki na calym swiecie sie zaplacza

hehe i po to w radiu tv gazetach sie mowi ludziom

kupujcie klepkoty pala 3 litry maja 200km no i to juz nie sa te stare klekoczace diesle ... no fakt sa to nowe klekoczace diesle buhahaha

pozdr

stoje sobie dzis na swiatlach a przedemna ford tdci-nufka i widac ze jakis mlody wilk nim dogina,jak depnal w gaz to zostawil za soba...wielka czarna chmure...jak jelcz jakis

Cytat:
2004-09-30 00:09:28, BartekJ pisze:
stoje sobie dzis na swiatlach a przedemna ford tdci-nufka i widac ze jakis mlody wilk nim dogina,jak depnal w gaz to zostawil za soba...wielka czarna chmure...jak jelcz jakis

hahaha

nie poznasz ze to diesel buhahhaha bo nawet nie zobaczysz co jedzie przed toba hihi

pozdr

witam.
wiecie ,że ta instalka bardzo dobrze chodzi na instalce z mixerem.
dopracowałem takie autko z miasta Łodzi .
instalacja Landi-renzo LCS 2 generacji do tego założyłem mixer linearny zamiast twego ktory tam był i na hamowni wyrególowałem ze 160 KM do 182 KM. czyli fabryka. camry 3ltr V6